ARAPLI'DA KİLİT PARKE ÇALIŞMASI

GÜNDEM 11.05.2021 - 10:29, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

ARAPLI'DA KİLİT PARKE ÇALIŞMASI

Sorgun'un Araplı beldesinde ki tüm sokaklar kilit parke yapılıyor.
Sorgun'un Araplı beldesinde ki tüm sokaklar kilit parke yapılıyor. Araplı Beldesi Belediye Başkanı Adem Ertuğrul gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, belde içinde bulunan yol ve sokakların kilit parke döşenmesi ile birlikte çamurdan kurtulacağını söyledi. Ertuğrul, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada 10 bin metrekare kilit parke taşın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderildiğini ifade ederek “Bizden once görev yapan belediye başkanı arkadaşlarımız beldemizin bazı yollarını yapmışlardı. Şimdi gelen bu 10 bin metrekare kilitparke taş beldemizin kalan yollarını kilit parke yapacağız. Şu anda kilit taşı için zemin düzeltmesi yapılıyor. 300 bin lira tutarındaki kilit parke taşın nakliyesini de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız karşıladı. Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey ve Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef Bey'e yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Güzelyurt, Merkez ve Yaycılar mahallemiz şantiyeye dönüyor tertemiz caddeler, sokaklar yapıyoruz, halkımıza hayırlı olsun” dedi.(Bekir Özbek)
Sorgun'un Araplı beldesinde ki tüm sokaklar kilit parke yapılıyor.

Sorgun'un Araplı beldesinde ki tüm sokaklar kilit parke yapılıyor.
Araplı Beldesi Belediye Başkanı Adem Ertuğrul gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, belde içinde bulunan yol ve sokakların kilit parke döşenmesi ile birlikte çamurdan kurtulacağını söyledi.
Ertuğrul, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada 10 bin metrekare kilit parke taşın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderildiğini ifade ederek “Bizden once görev yapan belediye başkanı arkadaşlarımız beldemizin bazı yollarını yapmışlardı. Şimdi gelen bu 10 bin metrekare kilitparke taş beldemizin kalan yollarını kilit parke yapacağız. Şu anda kilit taşı için zemin düzeltmesi yapılıyor. 300 bin lira tutarındaki kilit parke taşın nakliyesini de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız karşıladı. Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey ve Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef Bey'e yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Güzelyurt, Merkez ve Yaycılar mahallemiz şantiyeye dönüyor tertemiz caddeler, sokaklar yapıyoruz, halkımıza hayırlı olsun” dedi.(Bekir Özbek)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.