Araplı Belediye Başkanı Adem Ertuğrul duyurdu

SORGUN 08.04.2021 - 08:47, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Araplı Belediye Başkanı Adem Ertuğrul duyurdu

Sorgun’a bağlı Araplı Beldesi’nin arı gibi çalışan Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, logo yarışması düzenledi.
Sorgun’a bağlı Araplı Beldesi’nin arı gibi çalışan Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, logo yarışması düzenledi.  En güzel logoyu yapan kişinin ödüllendirileceğini dile getiren Başkan Ertuğrul, yarışmanın 7 Nisan Çarşamba saat 12:00’de sona erdiğini söyledi. Ertuğrul, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “En güzel logoyu yapan arkadaşımız ödüllendirilecektir. Dede Ardıç'ımız şifalı suyumuz, yeşil fasulyemiz ön plana çıkartılırken Arı gibi çalışkan olan insanlarımız da unutulmamalıdır” ifadelerine yer verdi. YEŞİL ARAPLI Geçtiğimiz günlerde temin ettikleri fidanları beldenin çeşitli yerlerine diktiklerini anlatan Ertuğrul, “Biz Fidan Gibi çocuklarımızla Fidan dikmeye devam ediyoruz, babalara ve annelere duyurulur” dedi.
Sorgun’a bağlı Araplı Beldesi’nin arı gibi çalışan Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, logo yarışması düzenledi.

Sorgun’a bağlı Araplı Beldesi’nin arı gibi çalışan Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, logo yarışması düzenledi.  En güzel logoyu yapan kişinin ödüllendirileceğini dile getiren Başkan Ertuğrul, yarışmanın 7 Nisan Çarşamba saat 12:00’de sona erdiğini söyledi. Ertuğrul, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “En güzel logoyu yapan arkadaşımız ödüllendirilecektir. Dede Ardıç'ımız şifalı suyumuz, yeşil fasulyemiz ön plana çıkartılırken Arı gibi çalışkan olan insanlarımız da unutulmamalıdır” ifadelerine yer verdi.

YEŞİL ARAPLI

Geçtiğimiz günlerde temin ettikleri fidanları beldenin çeşitli yerlerine diktiklerini anlatan Ertuğrul, “Biz Fidan Gibi çocuklarımızla Fidan dikmeye devam ediyoruz, babalara ve annelere duyurulur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.