Başkanlar projelerini ilettiler

GÜNDEM 15.06.2021 - 08:36, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Başkanlar projelerini ilettiler

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgatın Ak Partili ilçe ve kasaba belediyelerin proje ve taleplerini yakından takip ediyor.
                AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgatın Ak Partili ilçe ve kasaba belediyelerin proje ve taleplerini yakından takip ediyor.Belediyelerin tüm projelerini il, ilçe ve belde farkı gözetmeksizin  yakından takip eden, projelerin desteklenmesi ve onaylanması için yoğun çaba sarfeden  Milletvekili Başer, Belediye başkanları ile birlikte bakanlık koridorlarında kapı kapı dolaşarak kasaba ve ilçe belediyelerine büyük destekler sağlıyor.                 Milletvekili Başer bu hafta başında da  Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, Çekerek Belediye Başkanı  Eyyüp Çakır, Kadışehri Belediye Başkanı  İrfan Akın, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, Dedefakılı Belediye Başkanı  Haydar Coşkun, Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, Eymir Belediye Başkanı  Çetin Mertoğlu, Gülşehri  Belediye Başkanı Ali Ünlü, Halıköy Belediye Başkanı  Zeki Şimşek’le birlikte Ankarada  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret etti.Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer,sosyal medya hesabından konuya ilişkin  'Yakında güzel gelişmeler olacak' başlığı altında şu açıklamayı yaptı :                 "Yozgatımızın değerli başkanlarıyla birlikte  Çevre ve Şehircilik  Bakan Yardımcımız Sn. Fatma Varank'ı ziyaret ettik.Bakan Yardımcımızla Belediyelerimizin talep ve projelerini uzun uzun görüşme imkanı bulduk. Talep ve projelerimize müspet yaklaşım gösteren ve büyük destek veren Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank’a Yozgatımız adına teşekkür ediyorum. (Haber Merkezi)
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgatın Ak Partili ilçe ve kasaba belediyelerin proje ve taleplerini yakından takip ediyor.

                AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgatın Ak Partili ilçe ve kasaba belediyelerin proje ve taleplerini yakından takip ediyor.Belediyelerin tüm projelerini il, ilçe ve belde farkı gözetmeksizin  yakından takip eden, projelerin desteklenmesi ve onaylanması için yoğun çaba sarfeden  Milletvekili Başer, Belediye başkanları ile birlikte bakanlık koridorlarında kapı kapı dolaşarak kasaba ve ilçe belediyelerine büyük destekler sağlıyor.

                Milletvekili Başer bu hafta başında da  Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, Çekerek Belediye Başkanı  Eyyüp Çakır, Kadışehri Belediye Başkanı  İrfan Akın, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, Dedefakılı Belediye Başkanı  Haydar Coşkun, Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, Eymir Belediye Başkanı  Çetin Mertoğlu, Gülşehri  Belediye Başkanı Ali Ünlü, Halıköy Belediye Başkanı  Zeki Şimşek’le birlikte Ankarada  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret etti.Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer,sosyal medya hesabından konuya ilişkin  'Yakında güzel gelişmeler olacak' başlığı altında şu açıklamayı yaptı :

                "Yozgatımızın değerli başkanlarıyla birlikte  Çevre ve Şehircilik  Bakan Yardımcımız Sn. Fatma Varank'ı ziyaret ettik.Bakan Yardımcımızla Belediyelerimizin talep ve projelerini uzun uzun görüşme imkanı bulduk.

Talep ve projelerimize müspet yaklaşım gösteren ve büyük destek veren Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank’a Yozgatımız adına teşekkür ediyorum.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.