Bu sözü unutmadık

GÜNDEM 03.06.2021 - 11:11, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Bu sözü unutmadık

Sorgun halkı, Sorgun'un gelişmesine büyük katkı sağlayacağını düşündüğü Veteriner Fakültesi'nin müstakil binasında bir gelişme olmamasını kaygıyla izliyor.
                Sorgun halkı, Sorgun'un gelişmesine büyük katkı sağlayacağını düşündüğü Veteriner Fakültesi'nin müstakil binasında bir gelişme olmamasını kaygıyla izliyor. HİSARCIKLIOĞLU'NUN SÖZÜ HAFIZALARDA                 Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası ile Sorgun Ziraat Odası'nın ortaklaşa yaptığı hizmet binasının açılış töreni 2 Haziran 2016'da düzenlenmiş,  törende Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı RifatHisarcıklıoğlu Sorgun’a yapılacak Veteriner Fakültesi’nin binasını yaptırma sözü vermişti.  5 YILDIR BEKLİYORUZ                 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Mart 2016 tarihinde düzenlenen Sorgun mitinginde ilçemize müjdelediği fakültenin müstakil binasının yapılmasına dair henüz bir gelişmenin olmaması, TOBB başkanı RifatHisarcıklıoğlu'nun binanın yapımını üstlendiği 2 Haziran 2016 tarihinden bugüne kadar hiçbir somut adım atılmaması Sorgun halkının tepkisini çekiyor. ÜNİVERSİTELER 13 EYLÜL'DE AÇILACAK                 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün düzenlenen kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada “Üniversiteler 2021-2022 öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül’de başlayacak şekilde yürütülecektir” dedi. Bu açıklamayla eğitime başlayacağı tarih belli olan fakültelerden biri olan Sorgun Veteriner Fakültesi'nin binasının yapımı için beş yıl önce verilen sözün yerine getirilmesi için artık somut bir adım atılması bekleniyor. (Alparslan Gazi Doğan)
Sorgun halkı, Sorgun'un gelişmesine büyük katkı sağlayacağını düşündüğü Veteriner Fakültesi'nin müstakil binasında bir gelişme olmamasını kaygıyla izliyor.

                Sorgun halkı, Sorgun'un gelişmesine büyük katkı sağlayacağını düşündüğü Veteriner Fakültesi'nin müstakil binasında bir gelişme olmamasını kaygıyla izliyor.

HİSARCIKLIOĞLU'NUN SÖZÜ

HAFIZALARDA

                Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası ile Sorgun Ziraat Odası'nın ortaklaşa yaptığı hizmet binasının açılış töreni 2 Haziran 2016'da düzenlenmiş,  törende Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı RifatHisarcıklıoğlu Sorgun’a yapılacak Veteriner Fakültesi’nin binasını yaptırma sözü vermişti.

 5 YILDIR

BEKLİYORUZ

                Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Mart 2016 tarihinde düzenlenen Sorgun mitinginde ilçemize müjdelediği fakültenin müstakil binasının yapılmasına dair henüz bir gelişmenin olmaması, TOBB başkanı RifatHisarcıklıoğlu'nun binanın yapımını üstlendiği 2 Haziran 2016 tarihinden bugüne kadar hiçbir somut adım atılmaması Sorgun halkının tepkisini çekiyor.

ÜNİVERSİTELER 13 EYLÜL'DE AÇILACAK

                Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün düzenlenen kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada “Üniversiteler 2021-2022 öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül’de başlayacak şekilde yürütülecektir” dedi. Bu açıklamayla eğitime başlayacağı tarih belli olan fakültelerden biri olan Sorgun Veteriner Fakültesi'nin binasının yapımı için beş yıl önce verilen sözün yerine getirilmesi için artık somut bir adım atılması bekleniyor.

(Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.