HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

GÜNDEM 11.05.2021 - 10:35, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonlarla hırsızlara göz açtırmıyor. Ekipler, son bir haftada yapılan iki ayrı operasyonda biri 5, diğeri 4 kişilik iki şebekeyi çökertti.
Sorgun Sanayi Sitesinde yer alan bir işyerinden piyasa değeri 10 bin lira civarında olan kamyon piston, 5 bin lira değerinde bakır malzeme  çalan A.K., O.Ç., A.Ö.,S.C. isimli 4 şüpheli çalıntı malzemeleri satmak isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.  Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri şahısların Yozgat'a bağlı köylerde ki evlerden de televizyon, bakır kazan gibi para edecek eşyalar çaldıklarını belirledi. Polis tarafından ele geçirilen çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi.  Şüpheliler Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler, adliyedeki işlemleri tamamlanan şüpheliler serbest bırakıldılar. (Sema Özmen)
Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonlarla hırsızlara göz açtırmıyor. Ekipler, son bir haftada yapılan iki ayrı operasyonda biri 5, diğeri 4 kişilik iki şebekeyi çökertti.

Sorgun Sanayi Sitesinde yer alan bir işyerinden piyasa değeri 10 bin lira civarında olan kamyon piston, 5 bin lira değerinde bakır malzeme  çalan A.K., O.Ç., A.Ö.,S.C. isimli 4 şüpheli çalıntı malzemeleri satmak isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.
 Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri şahısların Yozgat'a bağlı köylerde ki evlerden de televizyon, bakır kazan gibi para edecek eşyalar çaldıklarını belirledi.
Polis tarafından ele geçirilen çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi. 
Şüpheliler Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler, adliyedeki işlemleri tamamlanan şüpheliler serbest bırakıldılar. (Sema Özmen)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.