Harmancı ailesinin iyilik meleği

GÜNDEM 17.06.2021 - 09:18, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Harmancı ailesinin iyilik meleği

Sorgunlu hemşehrimiz emekli öğretmen İskender Harmancı’nın hukukçu kızı Ezgi Harmancı açtırdığı su kuyularıyla hem ailesinin hem ilçemizin iyilik elçisi olmaya devam ediyor.
                Sorgunlu hemşehrimiz emekli öğretmen İskender Harmancı’nın  hukukçu kızı Ezgi Harmancı açtırdığı su kuyularıyla hem ailesinin hem  ilçemizin iyilik elçisi olmaya devam ediyor.                 Afrika’da daha önce de su kuyusu açtıran Malta Hükümetinin Yabancı yatırımlardan sorumlu kanadı Malta Enterprise’da Türk projelerinden sorumlu danışman avukat olarak görev yapan Ezgi Harmancı  yoksullukla boğuşan Afrika’da bir su kuyusu daha açtırdı.                 Ezgi Harmancı’nın babası emekli öğretmen İskender Harmancı, kızının yaptığı çalışmalarla büyük gurur duyduğunu, kızının bir iyilik meleği olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek “İyi kalpli kızım Ezgi, mütevazi geliri ile Afrika'da suya hasret insanlara su kuyusu açtırarak ailemizi gurur-landırmıştır. Kimileri dereleri kuruturken, kimileri de kuraklığı canlandırmaya çalışıyor. Daha çok kazanmak için çocuklarının ve torun-larının geleceğini karar-tan, gereğinden çok fazla yaptıkları HESlerle dereleri kurutan açgözlüler Kızılderili atasözünde denildiği gibi, “Son ağaç kesil-diğinde, Son nehir kuruduğunda, Son balık avlandığında, İşte o zaman paranın yen-meyen bir şey olduğunu anlayacaksınız. Bu dünya her zaman iyilerle kötülerin çarpıştığı bir gezegendir olmuştur. Umarım bu kez de iyiler kazanır.” dedi. (Alparslan Gazi Doğan)
Sorgunlu hemşehrimiz emekli öğretmen İskender Harmancı’nın hukukçu kızı Ezgi Harmancı açtırdığı su kuyularıyla hem ailesinin hem ilçemizin iyilik elçisi olmaya devam ediyor.

                Sorgunlu hemşehrimiz emekli öğretmen İskender Harmancı’nın  hukukçu kızı Ezgi Harmancı açtırdığı su kuyularıyla hem ailesinin hem  ilçemizin iyilik elçisi olmaya devam ediyor.

                Afrika’da daha önce de su kuyusu açtıran Malta Hükümetinin Yabancı yatırımlardan sorumlu kanadı Malta Enterprise’da Türk projelerinden sorumlu danışman avukat olarak görev yapan Ezgi Harmancı  yoksullukla boğuşan Afrika’da bir su kuyusu daha açtırdı.

                Ezgi Harmancı’nın babası emekli öğretmen İskender Harmancı, kızının yaptığı çalışmalarla büyük gurur duyduğunu, kızının bir iyilik meleği olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek “İyi kalpli kızım Ezgi, mütevazi geliri ile Afrika'da suya hasret insanlara su kuyusu açtırarak ailemizi gurur-landırmıştır. Kimileri dereleri kuruturken, kimileri de kuraklığı canlandırmaya çalışıyor. Daha çok kazanmak için çocuklarının ve torun-larının geleceğini karar-tan, gereğinden çok fazla yaptıkları HESlerle dereleri kurutan açgözlüler Kızılderili atasözünde denildiği gibi, “Son ağaç kesil-diğinde, Son nehir kuruduğunda, Son balık avlandığında, İşte o zaman paranın yen-meyen bir şey olduğunu anlayacaksınız. Bu dünya her zaman iyilerle kötülerin çarpıştığı bir gezegendir olmuştur. Umarım bu kez de iyiler kazanır.” dedi.

(Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.