Hasta ve Öz Bakım Kursu’na yoğun ilgi

SORGUN 26.01.2021 - 09:06, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Hasta ve Öz Bakım Kursu’na yoğun ilgi

Sorgun Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından açılan Hasta ve Öz Bakım Kursu yoğun ilgi görüyor.
Sorgun Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından açılan Hasta ve Öz Bakım Kursu yoğun ilgi görüyor. Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayanlara yönelik açılan kursa yoğun ilgi gösterildiğini ancak başvurulardan sadece 60’ nı alabildiklerini belirtti. Günümüz şartları içerisinde ortaya çıkan iş kollarına eleman yetiştirmek için Halk Eğitim Müdürlüklerine yeni kurs talepleri geldiğine dikkat çeken Kaya “Yeni sayılabilecek bu gibi meslekler için eleman ihtiyaçları doğuyor.  Vatandaşlarımızda donanımlı olma adına bu kursları bizlerden talep ediyor ve bizlerde bu kursları bünyemizde açıyoruz. Hasta ve Öz Bakım Kursu için bize yüz kişiden fazla başvuru oldu. Bunların ilk etapta 60’ını alabildik. Kalanlara ikinci etap kurs düzenleyeceğiz. Mesleki kurslara önem veren bir kurumuz. Usta öğretici Şükran Caner tarafından verilen kursumuz hafta içi her gün 8 saat olup, toplam 304 saat sürecek ve kurs sonunda kursiyerlerimize belge verilecek. Kursumuz Mart ayı sonlarında bitecek” dedi.Bekir Özbek
Sorgun Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından açılan Hasta ve Öz Bakım Kursu yoğun ilgi görüyor.

Sorgun Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından açılan Hasta ve Öz Bakım Kursu yoğun ilgi görüyor.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayanlara yönelik açılan kursa yoğun ilgi gösterildiğini ancak başvurulardan sadece 60’ nı alabildiklerini belirtti.

Günümüz şartları içerisinde ortaya çıkan iş kollarına eleman yetiştirmek için Halk Eğitim Müdürlüklerine yeni kurs talepleri geldiğine dikkat çeken Kaya “Yeni sayılabilecek bu gibi meslekler için eleman ihtiyaçları doğuyor.  Vatandaşlarımızda donanımlı olma adına bu kursları bizlerden talep ediyor ve bizlerde bu kursları bünyemizde açıyoruz. Hasta ve Öz Bakım Kursu için bize yüz kişiden fazla başvuru oldu. Bunların ilk etapta 60’ını alabildik. Kalanlara ikinci etap kurs düzenleyeceğiz. Mesleki kurslara önem veren bir kurumuz. Usta öğretici Şükran Caner tarafından verilen kursumuz hafta içi her gün 8 saat olup, toplam 304 saat sürecek ve kurs sonunda kursiyerlerimize belge verilecek. Kursumuz Mart ayı sonlarında bitecek” dedi.Bekir Özbek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.