İhalesi 16 Haziran'da

GÜNDEM 31.05.2021 - 19:39, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

İhalesi 16 Haziran'da

Sorgun’un 2017 yılından beri gündeminden düşmeyen Hükümet Konağı yapımında süreç resmen başladı.
Sorgun Hükümet Konağı ihale süreci resmen başladı. Geçtiğimiz hafta Toplu Konut İdaresi tarafından gazetemize gönderilen ihale ilanıyla kamuoyuna duyurulan ihale metnine göre ilçemiz yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede yeni hükümet konağına kavuşacak. Yeri konusunda kamuoyunda büyük tartışmalar yaşanan hükümet konağının son adresi eski ofisin yeri oldu. 2017 yılında ofis siloları ve idari binasının yıkımıyla başlayan süreçte eski buğday pazarı, Cumhuriyet Caddesi'ndeki okullar bölgesi yerleri tartışma konusu olmuştu. TOKİ tarafından yayınlatılan ihale ilanına göre, Sorgun Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 7.641,36 m2 İnşaat Alanına Sahip Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin yer tesliminden itibaren beşyüz takvim gününde yapılacağı, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren ise 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı duyuruldu. (Alparslan Gazi Doğan)
Sorgun’un 2017 yılından beri gündeminden düşmeyen Hükümet Konağı yapımında süreç resmen başladı.
Sorgun Hükümet Konağı ihale süreci resmen başladı.
Geçtiğimiz hafta Toplu Konut İdaresi tarafından gazetemize gönderilen ihale ilanıyla kamuoyuna duyurulan ihale metnine göre ilçemiz yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede yeni hükümet konağına kavuşacak.
Yeri konusunda kamuoyunda büyük tartışmalar yaşanan hükümet konağının son adresi eski ofisin yeri oldu. 2017 yılında ofis siloları ve idari binasının yıkımıyla başlayan süreçte eski buğday pazarı, Cumhuriyet Caddesi'ndeki okullar bölgesi yerleri tartışma konusu olmuştu.
TOKİ tarafından yayınlatılan ihale ilanına göre, Sorgun Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 7.641,36 m2 İnşaat Alanına Sahip Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin yer tesliminden itibaren beşyüz takvim gününde yapılacağı, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren ise 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı duyuruldu.
(Alparslan Gazi Doğan)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.