Kaplan, “Çok zor günler yaşadım”

SORGUN 11.02.2021 - 09:59, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Kaplan, “Çok zor günler yaşadım”

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yakalandığı Covid 19 tedavi sürecinin ardından görevine başladı.
                Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yakalandığı Covid 19 tedavi sürecinin ardından görevine başladı.                 Kaplan, yaklaşık 45 gün boyunca Covid 19 hastalığıyla mücadele ettiğini belirterek, "Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın diye dua ettim. Basite alınacak bir hastalık değil. Yetkililer tarafından sık sık hatırlatılan kurallara toplum olarak uyalım." dedi.                 Kaplan, hastalık sürecini gazetemize anlatırken, "Hayatın gerçeği, insan doğduktan sonra birçok hastalığa yakalanabiliyor. Ama ben böyle bir acı, böyle bir tedavi süreci geçirmedim. Bünyem bu amansız hastalıkla çok zor mücadele etti. Yakalandığım sürede nefes almakta çok zorlandığım anlar oldu. Sağolsun doktorlarımız tedavi sürecinde bana çok destek oldular." dedi.                 Bu zor süreci atlatan Kaplan, "Allah'a çok şükür covid-19'u yenmeyi başardım. Görevimin başındayım. Sizlerin aracılığıyla birkez daha vatandaşlarımızı hijyen, temizlik, mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarıyorum. Ayrıca bu süreçte arayıp sağlık durumumu sorup, geçmiş olsun diyen dostlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi. (Alparslan Gazi Doğan)
Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yakalandığı Covid 19 tedavi sürecinin ardından görevine başladı.

                Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yakalandığı Covid 19 tedavi

sürecinin ardından görevine başladı.

                Kaplan, yaklaşık 45 gün boyunca Covid 19 hastalığıyla mücadele ettiğini belirterek, "Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın diye dua ettim. Basite alınacak bir hastalık değil. Yetkililer tarafından sık sık hatırlatılan kurallara toplum olarak uyalım." dedi.

                Kaplan, hastalık sürecini gazetemize anlatırken, "Hayatın gerçeği, insan doğduktan sonra birçok hastalığa yakalanabiliyor. Ama ben böyle bir acı, böyle bir tedavi süreci geçirmedim. Bünyem bu amansız hastalıkla çok zor mücadele etti. Yakalandığım sürede nefes almakta çok zorlandığım anlar oldu. Sağolsun doktorlarımız tedavi sürecinde bana çok destek oldular." dedi.

                Bu zor süreci atlatan Kaplan, "Allah'a çok şükür covid-19'u yenmeyi başardım. Görevimin başındayım. Sizlerin aracılığıyla birkez daha vatandaşlarımızı hijyen, temizlik, mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarıyorum. Ayrıca bu süreçte arayıp sağlık durumumu sorup, geçmiş olsun diyen dostlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

(Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.