Kontrol noktasında çiçekli karşılama

GÜNDEM 17.06.2021 - 08:50, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Kontrol noktasında çiçekli karşılama

Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 182. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kontrol noktalarında durdurulan sürücülere karanfil verildi.
                Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 182. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kontrol noktalarında durdurulan sürücülere karanfil verildi.Muslubelen kontrol noktasında durdurulan sürücülerin, ehliyet ve kimlikleri kontrol edildi, kadın jandarma personeli tarafından araçlarda bulunanlara çikolata ve kolonya ikram edildi, karanfil verildi.                 Jandarma personeli, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle maske, mesafe tedbirlerine riayet etmelerini istedi.Sürücülerden Osman Ararat, "Bizim için güzel bir anı oldu, jandarmamıza nice 182 yıllar diliyoruz. Jandarma teşkilatı, Türkiye'nin her tarafında fedakarca görev yapıyor, hepsine başarılar diliyorum." dedi. (Haber Merkezi)
Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 182. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kontrol noktalarında durdurulan sürücülere karanfil verildi.

                Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 182. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kontrol noktalarında durdurulan sürücülere karanfil verildi.Muslubelen kontrol noktasında durdurulan sürücülerin, ehliyet ve kimlikleri kontrol edildi, kadın jandarma personeli tarafından araçlarda bulunanlara çikolata ve kolonya ikram edildi, karanfil verildi.

                Jandarma personeli, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle maske, mesafe tedbirlerine riayet etmelerini istedi.Sürücülerden Osman Ararat, "Bizim için güzel bir anı oldu, jandarmamıza nice 182 yıllar diliyoruz. Jandarma teşkilatı, Türkiye'nin her tarafında fedakarca görev yapıyor, hepsine başarılar diliyorum." dedi. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.