ÖZKAYA'YA BAŞARI BELGESİ

GÜNDEM 11.05.2021 - 10:25, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

ÖZKAYA'YA BAŞARI BELGESİ

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Yozgat İl Tarım ve Orman Mü-dürü Tanju Özkaya'ya başarı belgesi verildi.
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Yozgat İl Tarım ve Orman Mü-dürü Tanju Özkaya'ya başarı belgesi verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından faali-yet alanındaki çalışmala-rını değerlendirmek için belirlediği anahtar perfor-mans göstergelerine (KPI) göre Isparta ili ile birlikte Yozgat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü en ba-şarılı il seçildi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, tarafından Yozgat İl Ta-rım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya'ya ödül ve başarı belgesi takdim edildi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli “Başarılı çalış-malarından dolayı sayın Tanju Özkaya'yı  kutluyorum” ifade-lerini kullandı. İl Müdürü Tanju Özkaya da konuya ilişkin yaptığı açıkla-mada, “İlimiz bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda çalış-malarına aynı azim ve gayretle devam edecektir. Bütün bu ça-lışmalardaki özverileri nede-niyle tüm il ve ilçe  müdürlük-lerimizdeki çalışma arkadaşla-rıma teşekkür eder, bizleri her konuda destekleyen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli' ye, şahsım ve Kurumum  adına şükranlarımı sunarım “ Dedi (HABER MERKEZİ)
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Yozgat İl Tarım ve Orman Mü-dürü Tanju Özkaya'ya başarı belgesi verildi.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Yozgat İl Tarım ve Orman Mü-dürü Tanju Özkaya'ya başarı belgesi verildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından faali-yet alanındaki çalışmala-rını değerlendirmek için belirlediği anahtar perfor-mans göstergelerine (KPI) göre Isparta ili ile birlikte Yozgat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü en ba-şarılı il seçildi.
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, tarafından Yozgat İl Ta-rım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya'ya ödül ve başarı belgesi takdim edildi.
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli “Başarılı çalış-malarından dolayı sayın Tanju Özkaya'yı  kutluyorum” ifade-lerini kullandı.
İl Müdürü Tanju Özkaya da konuya ilişkin yaptığı açıkla-mada, “İlimiz bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda çalış-malarına aynı azim ve gayretle devam edecektir. Bütün bu ça-lışmalardaki özverileri nede-niyle tüm il ve ilçe  müdürlük-lerimizdeki çalışma arkadaşla-rıma teşekkür eder, bizleri her konuda destekleyen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli' ye, şahsım ve Kurumum  adına şükranlarımı sunarım “ Dedi (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.