Özükavak beldesinde "Hayır çarşısı"

GÜNDEM 11.05.2021 - 10:38, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Özükavak beldesinde "Hayır çarşısı"

Çekerek ilçesinin Özükavak Beldesi'nde ihtiyaç sahiplerine yönelik açılan 'Hayır Çarşısı' hizmetini sürdürüyor.
ÇEKEREK ilçesinin Özükavak Beldesi'nde ihtiyaç sahiplerine yönelik açılan 'Hayır Çarşısı' hizmetini sürdürüyor. Özükavak Belediye Başkanı Oğuz Ünal, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla hizmete açtığı Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdığı yardımlar ile yardım eli olmaya devam ediyor.  Başkan Ünal, Özükavak Belediyesi Hayır Çarşısında yapılan yardımlar kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerinde bir tebessüm bıraktırabilmek, kalplerinde mutluluk olabilmek için vatandaşların da destek verdiğini söyledi.  Ünal, ''Değişik mağazalarımızdan veya ihtiyaç fazlası durumundaki kıyafetleri Hayır Çarşısına getirerek, yapılan yardımlar konusunda oluşturulan yardım zincirinde bir halka oluşturuluyor. Hayır Çarşımıza yeni ikinci el kıyafet, giyilmemiş kışlık kıyafet, ayakkabı, farklı ev ürünleri konusunda her yardımı yapabilmek mümkün'' diye konuştu.  
Çekerek ilçesinin Özükavak Beldesi'nde ihtiyaç sahiplerine yönelik açılan 'Hayır Çarşısı' hizmetini sürdürüyor.

ÇEKEREK ilçesinin Özükavak Beldesi'nde ihtiyaç sahiplerine yönelik açılan 'Hayır Çarşısı' hizmetini sürdürüyor.
Özükavak Belediye Başkanı Oğuz Ünal, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla hizmete açtığı Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdığı yardımlar ile yardım eli olmaya devam ediyor. 
Başkan Ünal, Özükavak Belediyesi Hayır Çarşısında yapılan yardımlar kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerinde bir tebessüm bıraktırabilmek, kalplerinde mutluluk olabilmek için vatandaşların da destek verdiğini söyledi. 
Ünal, ''Değişik mağazalarımızdan veya ihtiyaç fazlası durumundaki kıyafetleri Hayır Çarşısına getirerek, yapılan yardımlar konusunda oluşturulan yardım zincirinde bir halka oluşturuluyor. Hayır Çarşımıza yeni ikinci el kıyafet, giyilmemiş kışlık kıyafet, ayakkabı, farklı ev ürünleri konusunda her yardımı yapabilmek mümkün'' diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.