PTT'de durmak yok

GÜNDEM 31.05.2021 - 19:37, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

PTT'de durmak yok

Koronavirüs salgını nedeniyle Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) şubeleri önünde oluşan kalabalığa rağmen Sorgun PTT Şubesi çalışmalarını sorunsuz sürdürüyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) şubeleri önünde oluşan kalabalığa rağmen  Sorgun PTT Şubesi çalışmalarını sorunsuz sürdürüyor.  Ayın 5’inde ödemeleri başlayan işsizlik maaşları ile kısa çalışma ödenekleri, İŞKUR maaşları, ayın 15’inden itibaren emekli maaş ödemeleri, engelli maaşları, ayın 24’ünden itibaren sosyal yardımlar, çocuk yardımları, fatura ödemeleri, trafik cezaları, vergi, harç ödemeleri, yapılan yardımlara başvuru için e-devlet şifreleri alımı gibi işlemler nedeniyle Sorgun PTT Şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar işlemlerini kısa sürede ve sorunsuz olarak yaptırıyorlar. Sorgun PTT Şubesi Müdürü Fatih Kurt, vatandaşların sabahın erken saatlerinden itibaren PTT önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu belirterek “Sorgun PTT Şubesi olarak elimizden geldiği kadar vatandaşların işlemlerini en hızlı şekilde yapmaya çalışıyoruz. Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle vatandaşlarımızı 2’şer, 3’er kişiler halinde şube içerisine alarak işlemlerini yürütüyoruz. Pandemi süresince vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz”dedi. (Bekir Özbek)
Koronavirüs salgını nedeniyle Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) şubeleri önünde oluşan kalabalığa rağmen Sorgun PTT Şubesi çalışmalarını sorunsuz sürdürüyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) şubeleri önünde oluşan kalabalığa rağmen  Sorgun PTT Şubesi çalışmalarını sorunsuz sürdürüyor. 
Ayın 5’inde ödemeleri başlayan işsizlik maaşları ile kısa çalışma ödenekleri, İŞKUR maaşları, ayın 15’inden itibaren emekli maaş ödemeleri, engelli maaşları, ayın 24’ünden itibaren sosyal yardımlar, çocuk yardımları, fatura ödemeleri, trafik cezaları, vergi, harç ödemeleri, yapılan yardımlara başvuru için e-devlet şifreleri alımı gibi işlemler nedeniyle Sorgun PTT Şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar işlemlerini kısa sürede ve sorunsuz olarak yaptırıyorlar. Sorgun PTT Şubesi Müdürü Fatih Kurt, vatandaşların sabahın erken saatlerinden itibaren PTT önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu belirterek “Sorgun PTT Şubesi olarak elimizden geldiği kadar vatandaşların işlemlerini en hızlı şekilde yapmaya çalışıyoruz. Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle vatandaşlarımızı 2’şer, 3’er kişiler halinde şube içerisine alarak işlemlerini yürütüyoruz. Pandemi süresince vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz”dedi. (Bekir Özbek)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.