Sokak hayvanlarını besledi

GÜNDEM 18.05.2021 - 12:26, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sokak hayvanlarını besledi

Tam kapanma sürecinde sokakta yaşayan hayvanların aç ve susuz kalmaması için Yozgat il geleni de kaymakamlıklar, belediyeler ve gönüllü kuruluşlar tarafından yemleme, mama ve yiyecek bırakma çalışmaları devam ediyor.
Tam kapanma süre-cinde sokakta yaşayan hayvanların aç ve susuz kalma-ması için Yozgat il gelenide kaymakamlıklar, belediyeler ve gönüllü kuruluşlar tara-fından yemleme, mama ve yiyecek bırakma çalışmaları devam ediyor. Çandır ilçesinde gö-nüllüler ile birlikte güvenlik birimi personeli tarafından ilçenin belirli bölgelerine yi-yecek, mamam ve yem bıra-kıldı. Yemleme ve yiyecek bırakma çalışmalarına Kay-makam Ramazan Cihangir de katıldı.  Kaymakam Cihangir, sokak hayvanlarını sevdi, yi-yecek, içecek bıraktı. Cihan-gir, ''Tam kapanma sürecinde ilçemizde can dostlarımızı besliyoruz. Dostlarımıza mama desteği sağlayan Sayın Valimiz Ziya Polat'a ve mamaları dostlarımıza buluşturan personelimize teşekkürlerimizi sunarız. Gözünüz arkada kalmasın, dostlarımız bize emanet'' dedi. 
Tam kapanma sürecinde sokakta yaşayan hayvanların aç ve susuz kalmaması için Yozgat il geleni de kaymakamlıklar, belediyeler ve gönüllü kuruluşlar tarafından yemleme, mama ve yiyecek bırakma çalışmaları devam ediyor.

Tam kapanma süre-cinde sokakta yaşayan hayvanların aç ve susuz kalma-ması için Yozgat il gelenide kaymakamlıklar, belediyeler ve gönüllü kuruluşlar tara-fından yemleme, mama ve yiyecek bırakma çalışmaları devam ediyor.
Çandır ilçesinde gö-nüllüler ile birlikte güvenlik birimi personeli tarafından ilçenin belirli bölgelerine yi-yecek, mamam ve yem bıra-kıldı. Yemleme ve yiyecek bırakma çalışmalarına Kay-makam Ramazan Cihangir de katıldı. 
Kaymakam Cihangir, sokak hayvanlarını sevdi, yi-yecek, içecek bıraktı. Cihan-gir, ''Tam kapanma sürecinde ilçemizde can dostlarımızı besliyoruz. Dostlarımıza mama desteği sağlayan Sayın Valimiz Ziya Polat'a ve mamaları dostlarımıza buluşturan personelimize teşekkürlerimizi sunarız. Gözünüz arkada kalmasın, dostlarımız bize emanet'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.