Sorgun Belediyespor Bahadır Aksoy ile yeniden anlaştı

GÜNDEM 06.05.2021 - 11:03, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun Belediyespor Bahadır Aksoy ile yeniden anlaştı

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor 2021-2022 sezonu için antrenör Bahadır Aksoy ile yeniden anlaştı.
 AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor 2021-2022 sezonu için antrenör Bahadır Aksoy ile yeniden anlaştı. Son iki yıldır takımın başında yer alan tecrübeli antrenör Bahadır Aksoy AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun Belediyespor ile yeniden anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Aksoy anlaşma yapılmasının ardından, transfer çalışmalarına başladıklarını ve bazı oyuncularla görüştüklerini belirtti. Transferde aceleci davranmak istemediklerinin altını çizen Aksoy “Şu an hem yabancı, hem de yerli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız transferleri sezon açılışı öncesinde tamamlayıp, tam kadro çalışmalara başlamak” dedi. Kariyerinde Aselsan, SGK, Polis Akademisi, Niksar Belediyespor, MSK Urfa, Torul Gençlik, İnegöl Belediyespor, Tokat Belediye Plevnespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sorgun Belediyespor'da takımlarını çalıştırdı. Aselsan Voleybol Takımını Vinci Kümeden 2'nci Lige, oradan da Süper Lige çıkarma başarısını gösteren Aksoy, SSK Voleybol Takımıyla ise Süper Ligde ikincilik ve Türkiye Kupası Şampiyonluğunu elde etmişti. Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Tokat Belediye Plevnespor'u Vinci Ligden Efeler Ligi'ne çıkartan Bahadır Aksoy, 2006 yılında Türkiye Genç Milli Voleybol Takımıyla Balkan Gençler Şampiyonluğunu yaşamıştı.
AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor 2021-2022 sezonu için antrenör Bahadır Aksoy ile yeniden anlaştı.

 AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor 2021-2022 sezonu için antrenör Bahadır Aksoy ile yeniden anlaştı.

Son iki yıldır takımın başında yer alan tecrübeli antrenör Bahadır Aksoy AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun Belediyespor ile yeniden anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Aksoy anlaşma yapılmasının ardından, transfer çalışmalarına başladıklarını ve bazı oyuncularla görüştüklerini belirtti.

Transferde aceleci davranmak istemediklerinin altını çizen Aksoy “Şu an hem yabancı, hem de yerli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız transferleri sezon açılışı öncesinde tamamlayıp, tam kadro çalışmalara başlamak” dedi.

Kariyerinde Aselsan, SGK, Polis Akademisi, Niksar Belediyespor, MSK Urfa, Torul Gençlik, İnegöl Belediyespor, Tokat Belediye Plevnespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sorgun Belediyespor'da takımlarını çalıştırdı.

Aselsan Voleybol Takımını Vinci Kümeden 2'nci Lige, oradan da Süper Lige çıkarma başarısını gösteren Aksoy, SSK Voleybol Takımıyla ise Süper Ligde ikincilik ve Türkiye Kupası Şampiyonluğunu elde etmişti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Tokat Belediye Plevnespor'u Vinci Ligden Efeler Ligi'ne çıkartan Bahadır Aksoy, 2006 yılında Türkiye Genç Milli Voleybol Takımıyla Balkan Gençler Şampiyonluğunu yaşamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.