Sorgun Belediyespor Rus Zakharov’u transfer etti

SPOR 26.01.2021 - 09:11, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun Belediyespor Rus Zakharov’u transfer etti

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Rus Pavel Zakharov’u transfer etti.
AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Rus Pavel Zakharov’u transfer etti. Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Gül, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Danilo Pavloviç’in, sezonu kapatması üzerine bu transferi gerçekleştirdiklerini açıkladı. Gül, Rusya’nın Lokomotiv Novosibirsk takımında forma giyen Zakharov’un takıma güç katacağını ve lisans işlemlerinin tamamlanması durumunda Pazar günü oynanacak olan Galatasaray HDİ Sigorta maçında forma giyebileceğini ifade etti. Danilo’nun sakatlanmasının sezonun sonunun yaklaştığı şu dönemde hiç iyi olmadığını vurgulayan Gül “Biz de transfer sezonu bitmeden kadromuzu takviye etmek istedik. Bu bağlamda son iki sezondur Rusya’nın Lokomotiv Novosibirsk takımında forma giyen tecrübeli smaçör Pavel Zakharov ile sezon sonuna kadar anlaştık. Zakharov geçen sezon takımı ile lig şampiyonluğu yaşamış bir oyuncudur ve bize katkı sağlayacaktır” dedi.
AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Rus Pavel Zakharov’u transfer etti.

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Rus Pavel Zakharov’u transfer etti.

Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Gül, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Danilo Pavloviç’in, sezonu kapatması üzerine bu transferi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Gül, Rusya’nın Lokomotiv Novosibirsk takımında forma giyen Zakharov’un takıma güç katacağını ve lisans işlemlerinin tamamlanması durumunda Pazar günü oynanacak olan Galatasaray HDİ Sigorta maçında forma giyebileceğini ifade etti.

Danilo’nun sakatlanmasının sezonun sonunun yaklaştığı şu dönemde hiç iyi olmadığını vurgulayan Gül “Biz de transfer sezonu bitmeden kadromuzu takviye etmek istedik. Bu bağlamda son iki sezondur Rusya’nın Lokomotiv Novosibirsk takımında forma giyen tecrübeli smaçör Pavel Zakharov ile sezon sonuna kadar anlaştık. Zakharov geçen sezon takımı ile lig şampiyonluğu yaşamış bir oyuncudur ve bize katkı sağlayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.