Sorgun’da Covid-19 aşı uygulaması başladı

GÜNDEM 19.01.2021 - 09:18, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun’da Covid-19 aşı uygulaması başladı

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ın Sorgun ilçesinde de sağlık personeline Covid-19 aşı uygulaması başladı.
Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ın Sorgun ilçesinde de sağlık personeline Covid-19 aşı uygulaması başladı. Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ümit Öztürk Sorgun Devlet Hastanesi’nde 615 sağlık  personeli bulunduğunu ve bu personele yetecek kadar aşı geldiğini belirtti.  Aşı yaptıracak olan personelin önce MHRS randevu sisteminden kayıt oluşturup, ardından da aşısını yaptırdığını ifade eden Öztürk “Hastanemiz 250 yataklı ve buna istinaden 15 aşı odası hazırlandı. Aşı yaptırmak isteyen arkadaşlarımız önce MHRS randevu sisteminden kayıt oluşturuyor, sonra da aşı odalarında gerekli işlemlerin yapılmasının ardından kendilerine birinci doz aşı uygulaması yapılıyor” dedi. İkinci doz aşıların 28 gün sonra yapılacağı bilgisini veren Öztürk, kısa süre içinde 65 yaş üzeri vatandaşlara da aşı uygulamasının başlayacağını vurgulayarak “Vatandaşlarımıza çağrım mutlaka aşı olsunlar. Aşının güvenirliği yönünde bir endişeleri bulunmasın. Ne kadar çok insanımız aşı olursa, bu pandemiden o kadar çabuk kurtuluruz” diye konuştu. Diğer yandan Covid-19 aşısının Sorgun’da görev yapan tüm aile hekimliklerine de gönderildiği öğrenildi.
Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ın Sorgun ilçesinde de sağlık personeline Covid-19 aşı uygulaması başladı.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ın Sorgun ilçesinde de sağlık personeline Covid-19 aşı uygulaması başladı.

Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ümit Öztürk Sorgun Devlet Hastanesi’nde 615 sağlık  personeli bulunduğunu ve bu personele yetecek kadar aşı geldiğini belirtti.

 Aşı yaptıracak olan personelin önce MHRS randevu sisteminden kayıt oluşturup, ardından da aşısını yaptırdığını ifade eden Öztürk “Hastanemiz 250 yataklı ve buna istinaden 15 aşı odası hazırlandı. Aşı yaptırmak isteyen arkadaşlarımız önce MHRS randevu sisteminden kayıt oluşturuyor, sonra da aşı odalarında gerekli işlemlerin yapılmasının ardından kendilerine birinci doz aşı uygulaması yapılıyor” dedi.

İkinci doz aşıların 28 gün sonra yapılacağı bilgisini veren Öztürk, kısa süre içinde 65 yaş üzeri vatandaşlara da aşı uygulamasının başlayacağını vurgulayarak “Vatandaşlarımıza çağrım mutlaka aşı olsunlar. Aşının güvenirliği yönünde bir endişeleri bulunmasın. Ne kadar çok insanımız aşı olursa, bu pandemiden o kadar çabuk kurtuluruz” diye konuştu.

Diğer yandan Covid-19 aşısının Sorgun’da görev yapan tüm aile hekimliklerine de gönderildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.