SORGUN'DA DURGUN BAYRAM

GÜNDEM 11.05.2021 - 10:40, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN'DA DURGUN BAYRAM

Ülkemizde pandemi dolayısıyla alınan 17 günlük kapanma kararının gölgesinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı önceki yıllara göre durgun geçecek.
Ülkemizde pandemi dolayısıyla alınan 17 günlük kapanma kararının gölgesinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı önceki yıllara göre durgun geçecek.   AKRABA ZİYARETLERİ OLMAYACAK Kapanma dolayısıyla vatandaşların sokağa çıkamayacağı Ramazan Bayramı'nda yetkililer özellikle bayram ziyaretleri yapmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı Türkiye haritası üzerinden yayımlanan verilere göre, haftalık Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide Yozgat'ta 280.37 oldu. Bu rakamların artmaması için yetkililer bayram ziyaretlerinin yapılmamasını, maske, mesafe ve hijyen kurallarının titizlikle uyulmasını istedi.    ESNAF BAYRAM EDEMEDİ! Sorgun'da tam kapanma dolayısıyla giyimden, ayakkabıya bir çok sektör kepenklerini açmazken vatandaşlar bayram alışverişlerini internetten yapıyor. Kepenklerini açamayan işyeri sahipleri yaşadıkları maddi kaybı dile getirirken, esnafa destek paketlerinin açıklanmasını istiyor.   BAYRAM NAMAZI 05.59'DA Perşembe günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nda bayram namazı Sorgun'da saat: 05.59'da kılınacak, son oruçlar ise çarşamba günü saat: 19.51'de açılacak.  Önceki yıllarda protokolle düzenlenen bayramlaşma törenleri bu yıl pandemi dolayısıyla Sorgun'da yapılmayacak.
Ülkemizde pandemi dolayısıyla alınan 17 günlük kapanma kararının gölgesinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı önceki yıllara göre durgun geçecek.
Ülkemizde pandemi dolayısıyla alınan 17 günlük kapanma kararının gölgesinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı önceki yıllara göre durgun geçecek.
 
AKRABA ZİYARETLERİ OLMAYACAK
Kapanma dolayısıyla vatandaşların sokağa çıkamayacağı Ramazan Bayramı'nda yetkililer özellikle bayram ziyaretleri yapmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı Türkiye haritası üzerinden yayımlanan verilere göre, haftalık Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide Yozgat'ta 280.37 oldu. Bu rakamların artmaması için yetkililer bayram ziyaretlerinin yapılmamasını, maske, mesafe ve hijyen kurallarının titizlikle uyulmasını istedi. 
 
ESNAF BAYRAM EDEMEDİ!
Sorgun'da tam kapanma dolayısıyla giyimden, ayakkabıya bir çok sektör kepenklerini açmazken vatandaşlar bayram alışverişlerini internetten yapıyor. Kepenklerini açamayan işyeri sahipleri yaşadıkları maddi kaybı dile getirirken, esnafa destek paketlerinin açıklanmasını istiyor.
 
BAYRAM NAMAZI 05.59'DA
Perşembe günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nda bayram namazı Sorgun'da saat: 05.59'da kılınacak, son oruçlar ise çarşamba günü saat: 19.51'de açılacak.  Önceki yıllarda protokolle düzenlenen bayramlaşma törenleri bu yıl pandemi dolayısıyla Sorgun'da yapılmayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.