Sorgun'da inşaat malzemesi çalan 5 kişilik şebeke çökertildi

GÜNDEM 06.05.2021 - 11:25, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun'da inşaat malzemesi çalan 5 kişilik şebeke çökertildi

Sorgun’da inşaat malzemesi çalan 5 kişilik şebeke yakalandı.
Sorgun’da inşaat malzemesi çalan 5 kişilik şebeke yakalandı. Yozgat’ın Sorgun ilçesinde inşaatlardan malzeme çalan hırsızlar yakalandı. Sorgun’da inşaatlardan hırsızlık yapıldığı şikâyeti üzerine harekete geçen polis ekipleri 5 kişilik hırsızlık şebekesini çökertti. Bedirbaba Mahallesi ve Yazlak Mahallesinde bulunan iki farklı inşattan piyasa değeri 23 bin lira olan demir ve kalıp malzemesi çalındığı ihbarını olan Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki çok sayıda güvenlik kameralarını incelemeye aldı. güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda şüphelileri tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren polis, şahısların çaldıkları malzemeleri satın alan ve aklayan şahısları da belirledi. Yapılan operasyon neticesinde gözaltına alınan 5 kişilik hırsızlık şebekesi çaldığı malzemeler ile birlikte ele geçirildi. Şüphelilerin çalıntı inşaat malzemelerini işbirliği yaptıkları esnaflardan satın almış gibi yaparak aklamaya çalıştıkları belirlendi. Şüpheliler Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sorgun’da inşaat malzemesi çalan 5 kişilik şebeke yakalandı.

Sorgun’da inşaat malzemesi çalan 5 kişilik şebeke yakalandı.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde inşaatlardan malzeme çalan hırsızlar yakalandı.

Sorgun’da inşaatlardan hırsızlık yapıldığı şikâyeti üzerine harekete geçen polis ekipleri 5 kişilik hırsızlık şebekesini çökertti.

Bedirbaba Mahallesi ve Yazlak Mahallesinde bulunan iki farklı inşattan piyasa değeri 23 bin lira olan demir ve kalıp malzemesi çalındığı ihbarını olan Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki çok sayıda güvenlik kameralarını incelemeye aldı. güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda şüphelileri tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren polis, şahısların çaldıkları malzemeleri satın alan ve aklayan şahısları da belirledi.

Yapılan operasyon neticesinde gözaltına alınan 5 kişilik hırsızlık şebekesi çaldığı malzemeler ile birlikte ele geçirildi. Şüphelilerin çalıntı inşaat malzemelerini işbirliği yaptıkları esnaflardan satın almış gibi yaparak aklamaya çalıştıkları belirlendi.

Şüpheliler Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.