Sorgun Deva, esnafı dinledi

SORGUN 08.02.2021 - 17:52, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun Deva, esnafı dinledi

Deva Partisi Sorgun İlçe Başkanı Tevfik Ateşer, Sorgun esnafının sorunlarını il başkanı ve ilçe yönetimiyle birlikte dinledi.
Deva Partisi Sorgun İlçe Başkanı Tevfik Ateşer, Sorgun esnafının  sorunlarını il başkanı ve ilçe  yönetimiyle birlikte dinledi.                 Ateşer, "Parti teşkilatımızı Sorgun'a kurduktan sonra ilçemizin Deva'sı olacağımızı söylemiştim. Bunu gerçekleştirebilmek, halkımıza partimizi anlatıp onların dertlerini sıkıntılarını dinlemek için İl Başkanımız İsmail Yılmaz, il başkan yardımcımız Serkan Bilgin ve yönetimimle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik." dedi.                 Esnafın çok büyük sıkıntıda olduğunu söyleyen Ateşer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bir pandemi dönemi geçiriyoruz. Bu dönemde esnafımız kan ağladığını, girdi maliyetlerinin çok yükseldiğini, iş potansiyellerinde çok büyük düşüşler yaşadıklarını söylediler. Devletimizin bu sıkıntılara kulak vermesini çözüm bulmasını isteyen Sorgun esnafının sesi olmaya devam edeceğiz." dedi. (Sema Özmen)
Deva Partisi Sorgun İlçe Başkanı Tevfik Ateşer, Sorgun esnafının sorunlarını il başkanı ve ilçe yönetimiyle birlikte dinledi.

Deva Partisi Sorgun İlçe Başkanı Tevfik Ateşer, Sorgun esnafının  sorunlarını il başkanı ve ilçe  yönetimiyle birlikte dinledi.

                Ateşer, "Parti teşkilatımızı Sorgun'a kurduktan sonra ilçemizin Deva'sı olacağımızı söylemiştim. Bunu gerçekleştirebilmek, halkımıza partimizi anlatıp onların dertlerini sıkıntılarını dinlemek için İl Başkanımız İsmail Yılmaz, il başkan yardımcımız Serkan Bilgin ve yönetimimle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik." dedi.

                Esnafın çok büyük sıkıntıda olduğunu söyleyen Ateşer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bir pandemi dönemi geçiriyoruz. Bu dönemde esnafımız kan ağladığını, girdi maliyetlerinin çok yükseldiğini, iş potansiyellerinde çok büyük düşüşler yaşadıklarını söylediler. Devletimizin bu sıkıntılara kulak vermesini çözüm bulmasını isteyen Sorgun esnafının sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

(Sema Özmen)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.