TAŞINMAZLAR SATILDI

GÜNDEM 11.05.2021 - 10:31, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

TAŞINMAZLAR SATILDI

Nevşehir illerinde bulu-nan bazı taşınmazlar özelleştirildi.
Nevşehir illerinde bulu-nan bazı taşınmazlar özelleştirildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Ga-zete'de yayımlanan karar-larına göre, TÜRKŞEKER adına kayıtlı Yozgat ile birlikte Kahramanmaraş, Muş ve Nevşehir'deki bazı taşınmaz ve üzerindeki-lerin 'satış' yöntemiyle ö-zelleştirildi.  İhale ilam ve ihale şart-namesinde belirtilen husu-slar dikkate alınarak ger-çekleştirilen ihalesi sonu-cu, en yüksek teklifi veren kişilere satışı, bu kişilerin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine ge-tirmemesi halinde temina-tının İdare lehine irat kay-dedilmesi kararı alındı.  TÜRKŞEKER adına ka-yıtlı, Erzincan'ın Çayırlı il-çesi, Balıklı Köyü'ndeki 22 bin 300 metrekare yüzölçü-mlü taşınmaz ve üzerindeki-lerin, 'satış' yöntemiyle yapı-lan ihale sonucu, 126 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet İçen'e satıl-masına karar verildi.  Erzincan'ın Tercan ilçesi Mercan Mahallesi'ndeki 30 bin metrekare yüzölçümlü taşınmazın ihalesi sonucu 280 bin lira bedelle en yük-sek teklifi veren Lütfü Küçük' e satıldı. Çadırkaya Mahallesi' ndeki 11 bin 255 metrekare ve 17 bin 435 metrekare yüzölçümlü iki taşınmaz ve üzerindekilerin de 1 milyon 11 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Abdullah Yıldız'a satışı kararlaştırıldı.   Aynı kurum adına kayıtlı, Sivas'ın Suşehri ilçesi Karaağaç Köyü'ndeki 7 bin 604,74 metrekare, 10 bin 362,93 metrekare ve 26 bin 851,33 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar ve üzerindekilerin bir bütün halinde özelleştirilmesini teminen gerçekleştirilen ihalesi sonucu, 1 milyon 331 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Metehan Yaman'a satılmasına karar verildi. (HABER MERKEZİ)
Nevşehir illerinde bulu-nan bazı taşınmazlar özelleştirildi.

Nevşehir illerinde bulu-nan bazı taşınmazlar özelleştirildi.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Ga-zete'de yayımlanan karar-larına göre, TÜRKŞEKER adına kayıtlı Yozgat ile birlikte Kahramanmaraş, Muş ve Nevşehir'deki bazı taşınmaz ve üzerindeki-lerin 'satış' yöntemiyle ö-zelleştirildi. 
İhale ilam ve ihale şart-namesinde belirtilen husu-slar dikkate alınarak ger-çekleştirilen ihalesi sonu-cu, en yüksek teklifi veren kişilere satışı, bu kişilerin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine ge-tirmemesi halinde temina-tının İdare lehine irat kay-dedilmesi kararı alındı. 
TÜRKŞEKER adına ka-yıtlı, Erzincan'ın Çayırlı il-çesi, Balıklı Köyü'ndeki 22 bin 300 metrekare yüzölçü-mlü taşınmaz ve üzerindeki-lerin, 'satış' yöntemiyle yapı-lan ihale sonucu, 126 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet İçen'e satıl-masına karar verildi. 
Erzincan'ın Tercan ilçesi Mercan Mahallesi'ndeki 30 bin metrekare yüzölçümlü taşınmazın ihalesi sonucu 280 bin lira bedelle en yük-sek teklifi veren Lütfü Küçük' e satıldı.
Çadırkaya Mahallesi' ndeki 11 bin 255 metrekare ve 17 bin 435 metrekare yüzölçümlü iki taşınmaz ve üzerindekilerin de 1 milyon 11 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Abdullah Yıldız'a satışı kararlaştırıldı.  
Aynı kurum adına kayıtlı, Sivas'ın Suşehri ilçesi Karaağaç Köyü'ndeki 7 bin 604,74 metrekare, 10 bin 362,93 metrekare ve 26 bin 851,33 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar ve üzerindekilerin bir bütün halinde özelleştirilmesini teminen gerçekleştirilen ihalesi sonucu, 1 milyon 331 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Metehan Yaman'a satılmasına karar verildi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.