Yatırımlara Fuat Oktay desteği

GÜNDEM 10.06.2021 - 17:20, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yatırımlara Fuat Oktay desteği

Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Sorgun ziyaretini gazetemize değerlendirdi.
                Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Sorgun ziyaretini gazetemize değerlendirdi.                 Kılıç, Sorgun’un Ak Parti iktidarı döneminde önemli devlet yatırımları aldığını bu yatırımlara yenilerinin ekleneceğini söyledi.                 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Sorgun ziyaretinde ilçe binasını ziyaret ettiğini hatırlatan Kılıç, “Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ilçemizi ziyareti bizi onurlandırdı. Hızlı tren, havaalanı, gibi Yozgat’ın büyümede lokomotifi olacak devlet projelerinin yanında Sorgun’a yapılacak olan projeler hakkında kendilerine gerek Cumhurbaşkanlığında gerekse ilçe teşkilatımızı ziyaretinde bilgiler verip, desteklerini istedik.” dedi.                 Sorgun’un büyümesi, kalkınması için çalıştıklarını ifade eden Kılıç, “Cumhurbaşkanı yardımcımız bu konuda bizlere her zaman büyük destek verdi. Hükümet Konağı, Veteriner Fakültesi, Millet Bahçesi, Bilim Sanat Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, altyapı, ulaşım, haberleşme konularında kendilerinden aldığımız destek için teşekkür ediyorum.” dedi.                 Hükümet Konağı ihalesinin 16 Haziran’da, Millet Bahçesi ihalesinin 13 Ağustos’ta yapılacağını belirten Kılıç, veteriner fakültesinin bu sene yatırım programına alınacağını söyledi.                 Bilim Sanat Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi gibi iki önemli yatırım hakkında da Oktay’ın yetkililerle konuştuğunu söyleyen Kılıç, bu iki önemli yatırımında takipçisi olacaklarını ifade ederek, “Bu hizmetlerin ilçemize gelmesinde her zaman varlığını yanımızda htiğimiz Sayın Oktay’a ilçemiz adına teşekkür ediyorum.’ dedi. (Alparslan Gazi Doğan)
Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Sorgun ziyaretini gazetemize değerlendirdi.

                Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Sorgun ziyaretini gazetemize değerlendirdi.

                Kılıç, Sorgun’un Ak Parti iktidarı döneminde önemli devlet yatırımları aldığını bu yatırımlara yenilerinin ekleneceğini söyledi.

                Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Sorgun ziyaretinde ilçe binasını ziyaret ettiğini hatırlatan Kılıç, “Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ilçemizi ziyareti bizi onurlandırdı. Hızlı tren, havaalanı, gibi Yozgat’ın büyümede lokomotifi olacak devlet projelerinin yanında Sorgun’a yapılacak olan projeler hakkında kendilerine gerek Cumhurbaşkanlığında gerekse ilçe teşkilatımızı ziyaretinde bilgiler verip, desteklerini istedik.” dedi.

                Sorgun’un büyümesi, kalkınması için çalıştıklarını ifade eden Kılıç, “Cumhurbaşkanı yardımcımız bu konuda bizlere her zaman büyük destek verdi. Hükümet Konağı, Veteriner Fakültesi, Millet Bahçesi, Bilim Sanat Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, altyapı, ulaşım, haberleşme konularında kendilerinden aldığımız destek için teşekkür ediyorum.” dedi.

                Hükümet Konağı ihalesinin 16 Haziran’da, Millet Bahçesi ihalesinin 13 Ağustos’ta yapılacağını belirten Kılıç, veteriner fakültesinin bu sene yatırım programına alınacağını söyledi.

                Bilim Sanat Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi gibi iki önemli yatırım hakkında da Oktay’ın yetkililerle konuştuğunu söyleyen Kılıç, bu iki önemli yatırımında takipçisi olacaklarını ifade ederek, “Bu hizmetlerin ilçemize gelmesinde her zaman varlığını yanımızda htiğimiz Sayın Oktay’a ilçemiz adına teşekkür ediyorum.’ dedi.

(Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.