Yerel basın mensuplarından Kılıç’a ziyaret

SİYASET 12.01.2021 - 12:44, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yerel basın mensuplarından Kılıç’a ziyaret

Sorgun'da yayın yapan yerel basın mensupları Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sorgun'da yayın yapan yerel basın mensupları Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Kılıç, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinde bu göreve layık olmak bizim için büyük bir gururdur. Partimizin oyunu artırmak, Sorgun'a bir şeyler kazandırmanın çabası içerisinde olacağımızı sizlerin aracılığıyla bir kez daha Sorgun halkı ile paylaşmak istiyorum." dedi. Göreve geldikten sonra zaten Sorgun'da yaşayan bir vatandaş olarak, ilçenin sorunlarına vakıf olduğunu belirten Kılıç, "Sorgun'un sorunlarını biliyoruz. Eksiklerini, yapılacak olanları sürekli takip halinde olacağız. Millet Bahçesi, Hükümet Konağı, hastanemizdeki doktor eksikliği gibi konularda bir dosya hazırladık. Bu dosyayı gerekli yerlere sunarak, ilçemize  gece gündüz demeden çalışıp, yönetim kurulumuzla üyelerimizle arkamızda hoş bir seda bırakmak için uğraşacağız."diye konuştu. Ziyarette Sorgun Postası Gazetesi Sahibi Şahin Özmen, Selam Gazetesi Sahibi Durali Doğan,Gerçek Haber Sahibi Halit Yılmaz ve Sıla Haber Gazetesi sahibi Rasim Doğan, Başkan Kılıç'la Sorgun özelinde sohbet etti.
Sorgun'da yayın yapan yerel basın mensupları Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sorgun'da yayın yapan yerel basın mensupları Adalet ve Kalkınma Partisi Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Kılıç, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinde bu göreve layık olmak bizim için büyük bir gururdur. Partimizin oyunu artırmak, Sorgun'a bir şeyler kazandırmanın çabası içerisinde olacağımızı sizlerin aracılığıyla bir kez daha Sorgun halkı ile paylaşmak istiyorum." dedi.

Göreve geldikten sonra zaten Sorgun'da yaşayan bir vatandaş olarak, ilçenin sorunlarına vakıf olduğunu belirten Kılıç, "Sorgun'un sorunlarını biliyoruz. Eksiklerini, yapılacak olanları sürekli takip halinde olacağız. Millet Bahçesi, Hükümet Konağı, hastanemizdeki doktor eksikliği gibi konularda bir dosya hazırladık. Bu dosyayı gerekli yerlere sunarak, ilçemize  gece gündüz demeden çalışıp, yönetim kurulumuzla üyelerimizle arkamızda hoş bir seda bırakmak için uğraşacağız."diye konuştu.

Ziyarette Sorgun Postası Gazetesi Sahibi Şahin Özmen, Selam Gazetesi Sahibi Durali Doğan,Gerçek Haber Sahibi Halit Yılmaz ve Sıla Haber Gazetesi sahibi Rasim Doğan, Başkan Kılıç'la Sorgun özelinde sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.