Yozgat’ta Trafik Kazaları

GÜNDEM 25.05.2021 - 09:48, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yozgat’ta Trafik Kazaları

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Otomobil devrildi 1 ölü 3 yaralı Yozgat'ın Yerköy ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. B.T. idaresindeki 37 AAN 935 plakalı otomobil, E-88 kara yolunun Yerköy ilçesine bağlı Sarayköy yakınlarında devrildi. Kazada, Ramazan Durusu olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü ile Ü.G. ve S.B. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hafriyat kamyonu devrildi Yozgat'ın Çekerek ilçesinde moloz yüklü hafriyat kamyon kontrolden çıkarak devrildi. Yozgat'ın Çekerek ilçesinde moloz yüklü hafriyat kamyon kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı. Kaza Cemaloğlu köyü yakınlarında meydana geldi. Seyir halindeki Ş.D. yönetimindeki 06 FZ 5440 plakalı hafriyat kamyonu, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola devrildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, devrilen kamyondaki hafriyat yola dağıldı. Kamyon devrildiği sırada yoldan araç geçmemesi ise olası bir facianın önüne geçti. Kaza sonrası yola dökülen hafriyat, belediye ekiplerince temizlendi. Bir süre aksayan trafik kamyonun vinç yardımıyla kaldırılmasıyla son buldu. 
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Otomobil devrildi 1 ölü 3 yaralı

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

B.T. idaresindeki 37 AAN 935 plakalı otomobil, E-88 kara yolunun Yerköy ilçesine bağlı Sarayköy yakınlarında devrildi.

Kazada, Ramazan Durusu olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü ile Ü.G. ve S.B. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Hafriyat kamyonu devrildi

Yozgat'ın Çekerek ilçesinde moloz yüklü hafriyat kamyon kontrolden çıkarak devrildi.

Yozgat'ın Çekerek ilçesinde moloz yüklü hafriyat kamyon kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza Cemaloğlu köyü yakınlarında meydana geldi. Seyir halindeki Ş.D. yönetimindeki 06 FZ 5440 plakalı hafriyat kamyonu, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola devrildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, devrilen kamyondaki hafriyat yola dağıldı. Kamyon devrildiği sırada yoldan araç geçmemesi ise olası bir facianın önüne geçti.

Kaza sonrası yola dökülen hafriyat, belediye ekiplerince temizlendi. Bir süre aksayan trafik kamyonun vinç yardımıyla kaldırılmasıyla son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.