Açıkel’den Bozokspor açıklaması

Açıkel’den Bozokspor açıklaması

Sarıkaya eski Belediye Başkanı ve Yozgat  Belediye Başkan adayı avukat Ömer Açıkel, Yozgat Bozokspora ve Yozgatı yönetenlere ilişkin sosyal medya hesabından kinayeli bir açıklama yaparak “ Şahsi ihtiras ve çekişmelerinize koskoca bir şehri feda ediyorsunuz . Yozgatı 30 yıldır siz yönetiyorsunuz. Her konuda olduğu gibi sporda da kişisel inatlarınız , bitmeyen kibriniz, ne oldum hevesiniz hakim olmuş durumda . Yozgat sizlerden elbette büyüktür , yeter ki farkına varsın.” dedi.

Ömer Açıkel, Bozokspor başkanı Celal Köse’nin basın toplantısında yaptığı açıklamaları da değerlendirdi.Açıkel,bu konuda da özetle şunları söyledi :

“Yozgat Belediyesi Bozokspor Başkanı Sayın Celal Köse’nin basın açıklaması şahsen beni tatmin etti. Bu takımın siyasete kurban edilmemesi gerektiğini defalarca vurgulayıp kulüp / dernek başkanı olarak üzerine düşen hukuki sorumluluğu yerine getirdiğini ifade etti. Kendisine yakışan bu tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrası bu şehrin seçilmiş idarecilerinin , yöneticilerinin ve kendisini Yozgat’a karşı sorumlu hisseden STKların üstüne vazifedir. Bir an önce şehrin takımına sahip çıkılması gerekmektedir. Kulüp Başkanı Sayın Celal Köse üzerine düşeni yapmış ve takımın önünü açarak siyasi malzeme olarak kullanılmasına müsaade etmemiştir. Bundan sonrası inşallah Yozgatın idarecilerine düşer. İnşallah Bozok Yozgatsporumuz daha nice şampiyonluklara ulaşır.” (HABER MERKEZİ)