CUMHUR İTTİFAKI MİLLETVEKİLLERİ: YOZGAT İÇİN ELELE ÇALIŞIYORUZ

CUMHUR İTTİFAKI MİLLETVEKİLLERİ: YOZGAT İÇİN ELELE ÇALIŞIYORUZ

Yozgat milletvekilleri ile Urfa milletvekili Bekir Bozdağ’ı ayrı ayrı ziyaret ederek Yozgata ilişkin görüşmeler yapan Gazeteci Ferhat Özer ile Ömer Ertuğrul, Yozgat parlamenterlerinin ilimizin sorunlarının çözümü konusunda elele vererek işbirliği yaptıklarını gözlemlediklerini bildirdiler.

 Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri,Yeni Ufuk Gazetesi ortağı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferhat Özer, Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Anadolu Ajansı Yozgat Temsilcisi Ömer Ertuğrul ile birlikte AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Ak Parti milletvekili Abdulkadir Akgül,MHP Yozgat milletvekili  İbrahim Ethem Sedef ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili ve Ak Parti Şanlı Urfa Milletvekili  Bekir Bozdağ’a TBMM’deki makam odalarında ayrı ayrı nezaket ziyaretlerinde bulundular.

Cumhur ittifakına mensup 4 Yozgatlı milletvekili ile Yozgat’ın gündemindeki konu ve sorunlarını ayrıntılarıyla konuşan Ertuğrul ve Özer ziyarette edindikleri izlenimlerini anlattılar.

Ertuğrul ve Özer yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler:

“AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile MHP milletvekili  Yozgat’ın her alanda gelişmesi ve kalkınması için mecliste omuz omuza vererek çalışıyorlar. Mecliste Yozgat’ın taleplerini en üst perdeden dile getirerek çözümü noktasında ilgili bakanlıklarla görüşmeler yapan Akgül ve Şahan,meclisten arta kalan zamanlarını da yine hemşehrilerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor ve çözüme kavuşması için çalışmalar yürütüyorlar.

 2023 yılı seçimlerinde Şanlıurfa’dan Milletvekili seçilen Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ ise her ne kadar Urfa Milletvekili olsa da gönlü Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınmasından yana..Bunu da her zaman net ve açık bir şekilde ifade ediyor. Bozdağ, Bozok Üniversitesinin AK Parti iktidarının bir eseri olduğunu ve bugün adeta bacasız bir fabrika niteliği görevini yaptığını söyledi. Yapılan yatırımlara da değinen Bozdağ, Cemil Çiçek Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, Yozgat Şehir Hastanesi, İlçe Devlet Hastaneleri, yeni yapılan eğitim kurumları, hızlı tren, hava limanı ve pek çok yatırımların AK Parti iktidarları döneminde Yozgat’a kazandırıldığını ifade etti. Bundan sonra da yatırımların devam edeceğini vurgulayan Bozdağ, Yozgatlı hemşerilerine selam ve iyi niyet dileklerini iletti.

 AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan da birlikte uyum içerisinde Yozgat’ın  devam eden yatırımlarının bir an önce tamamlanması ve yeni yatırımlara kavuşması için yoğun bir çalışma içerisinde mücadele verdiklerini dile getiriyorlar. Yozgat’ın , ilçe,belde ve en uzak köyleriyle dahi ilgilenen vatandaşın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Akgül ve Şahan, “Biz milletimizin temsilcileriyiz elbette mesaimizi de Yozgat’ımız ve vatandaşlarımız için harcıyoruz.”diyorlar. Onun bunun adamı değil hak eden görevini layıkıyla yapan vatandaşın gönlünü kazananın yanlarında olduklarını vurgulayan Akgül ve Şahan ortak açıklamalarını şöyle noktalıyorlar :

 “Bizler gece gündüz demeden Yozgat’ımızın gelişmesi ve kalkınması için çalışıyoruz. Gerek il, gerekse ilçe yöneticilerimizle bir araya gelerek şehrimizin taleplerini ilgili bakanlarımızla görüşerek çözüm yoluna gidiyoruz. Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat’ımıza ayrı bir değer ve önem veriyor. Yozgatlı vatandaşlarımızda seçimlerde verdikleri destekle bunu zaten göstermişlerdir. Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntıların etkileri maalesef ilimizde de hissedilebilir. Ama bunu çözecek irade yine AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bundan kimse şüphe duymasın.Bu sıkıntılarında üstesinden hep birlikte geleceğiz”

Cumhur ittifakının bir diğer parlamenteri MHP Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de Yozgat için yoğun mesai harcayarak Akgül, Şahan’la birlikte çalışmalarını ‘ ortak paydamız  Yozgat’ diyerek yürütüyor. Milletvekili Sedef bu arada  bir yandan Yozgat ve vatandaşların sorun ve talepleriyle uğraşırken diğer yandan da  yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda AK parti milletvekilleriyle işbirliği halinde hareket ediyor.. Cumhur ittifakının 3 Yozgat Milletvekilinin bir önemli  ortak bir paydası da  Yozgat’ı yeni yatırımlara ve yeni istihdam alanlarına kavuşturmayı planlıyor olmaları..Kendilerine başarılar diliyoruz.”

Öte yandan  Gazeteci  Ferhat  Özer ve Ömer Ertuğrul TBMM’de gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaretler sırasında kendilerine sıcak ilgi gösteren TBMM danışmanlarından Gözdenur Gaye Aydoğan,Nuri Çam,Eren Kurban,Ömer Sarı ve Bilal Çetin’e de teşekkürlerini ilettiler. (HABER MERKEZİ)