“Huzur ve güvenlik için denetimler devam edecek”

                Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzuru ve güvenliği adına gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla halkın güvenini kazanmaya devam ediyor.

                Özellikle çocuklar ve gençler gibi toplumun tüm kesimlerinin korunmasına büyük önem veren Yozgat Emniyet Müdürlüğü, bu hedef doğrultusunda kapsamlı denetim ve kontroller yapıyor.İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, halkın huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlenen bu denetimlerin devam edeceğini belirtti. Tecimer, özellikle çocukların ve gençlerin güvenliğini birinci öncelik olarak gördüklerini vurgulayarak, bu kesimlerin okul ve yurtlarına güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamak için denetimlerin kesintisiz süreceğini söyledi.

                535 ŞAHIS VE 55 ARAÇ SORGULANDI

                Son olarak 12 Ekim 2024 tarihinde Kınalı Hasan Kız Öğrenci Yurdu civarı, bağlantı yolları ve kafeler bölgesinde geniş çaplı bir denetim yapıldı. Asayiş, Trafik, NarkoTim birimleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin katılımıyla gerçekleşen uygulama, saat 19:00 ile 24:00 arasında gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, 535 şahıs ve 55 araç sorgulandı. Denetim sonucunda çeşitli kural ihlalleri tespit edilerek gerekli cezai işlemler uygulandı. Özellikle trafikte dikkat çeken ihlaller arasında, bir araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan, bir diğerine ışık donanımı eksikliğinden, üç sürücüye ise hatalı park nedeniyle cezalar kesildi. Yozgat İl Emniyet Müdürü Tecimer, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden bu tür ihlallere karşı müsamaha göstermediklerini belirterek, denetimlerin titizlikle devam edeceğini vurguladı.

                ÖĞRENCİLERE ÖZEL HASSASİYET

                İl Emniyet Müdürü Tecimer, öğrencilerin güvenliği konusundaki hassasiyetlerini dile getirerek, geleceğin teminatı olan gençlerin huzur içinde eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için tüm ekiplerin özveriyle çalıştığını belirtti. “Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okul ve yurtlarına gidip gelmeleri için denetimlerimiz kesintisiz sürecektir,” diyen Tecimer, eğitim hayatının aksaksız devam edebilmesi adına her türlü tedbirin alındığını söyledi.

                GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTARAK DEVAM EDECEK

                İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, “Düzenli olarak yapılan denetimlerle, hem suçlulara caydırıcı bir mesaj veriliyor hem de vatandaşların emniyet güçlerine olan güvenini pekiştiriyor. Yozgat genelinde halkın huzurunu bozacak her türlü olumsuzluğa karşı etkin mücadele devam ederken, denetimlerimizi sıklaştırılarak sürdüreceğiz.”diye konuştu.(Haber Merkezi)