Ayanoğlu, yeniden başkan seçildi

                Yozgat Barosunun Çamlık Otel’de gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulu'nda, Muhsin Ayanoğlu ve Bahar Büyükaksu başkanlık için yarıştı.

                Çamlık Otel’de yapılacak seçim öncesi adaylar konuşmalarını gerçekleştirdi. Mevcut baro başkanı ve yeni dönem adayı Av. Muhsin Ayanoğlu seçim öncesinde yaptığı konuşmada; “Kıymetli meslektaşlarım, sizleri ziyaret ettiğimizde ve her ortamda ifade ettiğimiz üzere, bizler mesleğini, meslektaşlarını ve barosunu seven avukatlarız. Geçmişte edindiğimiz tecrübelerimizi bu dönem daha etkin şekilde hayata geçirebilmek, sizlere daha iyi hizmet edebilmek için bir kez daha göreve talip olduğumuzu ifade ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

                Türkiye’nin Tam Ortası Yozgat’ı görmeyen kalmayacak!

                Av. Muhsin Ayanoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye Av. Bahar Büyükaksu; “Ben hepinizin bu başkanlık seçim yarışından memnun kaldığını biliyorum. Bu bir ilkti ve baromuz için bir kazançtı. Çoğunuzun ofislerinde o içimize düşen kıvılcımı bizzat hissettim. İşte bugün bizler değişim ve yenilik için içimizdeki o kıvılcımları birleştirirsek kocaman bir ateş topu haline gelip mesleğin geleceğine ışık tutup sorumluluğu paylaşabiliriz. Sizlerden son kez ve yeniden bu büyük sorumluluğu paylaşmak üzere kıymetli oyunuza talip oluyorum” ifadelerini kullandı.

                Adayların propagandalarının ardından seçime geçildi. Seçimde, mevcut başkan Ayanoğlu 172, Büyükaksu 68 oy aldı.

                Bu sonuçların ardından Av. Muhsin Ayanoğlu yeniden Yozgat Baro Başkanı oldu.

                (Haber Merkezi)