Yeni SGK müdürü Ünal oldu

Yeni SGK müdürü Ünal oldu

Yozgat’ta yürüttüğü uzun görelerden sonra Yozgat İl SGK Müdürü olarak atanan Adnan Ünal yeni görevine başladı.

Aslen Sarıkaya’lı olan Ünal; Yozgat SGK İl Müdürlüğü çatısı altında uzun yıllardır çalışmış ve son 2,5 yıl boyunca Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.  Son atamayla İl Müdürü olarak atanan Ünal için Yozgat Kamuoyunda ‘beklenilen atamaydı’ ifadeleri kullanıldı.

Başta EYT ardından borç yapılandırmalarıyla birlikte Yozgat'ta Son atamayla İl Müdürü olarak atanan Ünal için Yozgat Kamuoyunda ‘beklenilen atamaydı’ ifadeleri kullanıldı. büyük tartışma ve eleştirilerin odağı haline gelen SGK'da beklenen değişimin gerçekleştirilmiş olması kamuoyunda da memnuniyetle karşılandı. Yoğun tempo içerisinde çalışan SGK, son yıllarda sert eleştirilerle karşı karşıya geliyordu. Kurumun yoğun iş yükünün yanı sıra çözüm odaklı çalışmadan uzak kalması işletmelerin tepkisini çekiyordu. Vatandaşların Yozgat’ta yürüttüğü uzun görevlerden sonra Yozgat İl SGK Müdürü olarak atanan Adnan Ünal yeni görevine başladı.

Aslen Sarıkaya’lı olan Ünal; Yozgat SGK İl Müdürlüğü çatısı altında uzun yıllardır çalışmış ve son 2,5 yıl boyunca Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.HABER MERKEZİ