ŞAHAN'DAN DEM PARTİYE SERT TEPKİ

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde DEM Parti Milletvekili’nin kürsüyü işgal etmesine sert sözlerle tepki gösterdi, Yozgat’ta ve ülke genelinde takdir topladı.

Milletvekili Süleyman Şahan, ülkenin birliği ve beraberliği için gösterdiği kararlı duruşla takdir toplarken, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

TBMM Genel Kurulu’nda ‘Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ görüşülürken, Hakkari Milletvekili Vezir Coşkun Parlak’ın ardından DEM Partili milletvekilleri tarafından kürsü işgal edildi. Bu olayın yaşanmasının ardından aralarında Süleyman Şahan’ın da bulunduğu AK Parti’li milletvekilleri ile DEM Partili milletvekilleri arasında tartışma yaşandı.

Milletvekili Süleyman Şahan, DEM Parti milletvekillerine karşı “Belediyeler bizimdir, gaspa izin vermeyeceğiz” şeklindeki pankartları sert bir şekilde eleştirerek, hainlere karşı dik duruşunu sergiledi. Bu anlamlı tepkisi, Yozgatlı vatandaşlar tarafından da büyük destek gördü. Sorgun İlçe Teşkilatı, Milletvekili Süleyman Şahan’ın bu kararlı duruşunu Yozgat kamuoyuyla paylaşarak desteklerini ifade etti. Teşkilat, “Yozgatlı olarak bu vatanın her köşesinde hiçbir haine geçit vermeyeceğimizi Yozgat’ın yiğit evladı, Milletvekilimiz Sayın Süleyman Şahan bir kez daha göstermiştir. Teşkilat olarak her daim yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı./