Kaymakam Aydın’dan gazetemize ziyaret

Kaymakam Aydın’dan gazetemize ziyaret
Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Sorgun’da görev yapan Sorgun Medya Gazetesini ziyaret etti.
Kaymakam Aydın, Sorgun Medya Gazetesi Merkezi’nde gerçekleştirdiği ziyaretinde basın mensuplarına, Sorgun’da devam eden ve gelecekte yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili bilgiler aktardı. 
Aydın, Maliye Bakanlığı tarafından hayata geçirilen tasarruf tedbirlerinin Sorgun’u pek etkilemeyeceğini, çünkü burada devam eden hemen tüm yatırımların %70-80 ler civarında tamamlandığını belirtti.
Aydın,  Ankara Sivas Karayolu’nun ilçe merkezinden geçen bölümünde 7 yerde trafik sinyalizasyonu bulunduğunu, bunun da şehir içi trafiğinde zaman zaman tıkanmalara neden olduğunu ifade ederek “Ankara Sivas Karayolu’nun şehir içi geçişinde yapılması planlanan alt geçitler ve akıllı trafik sinyalizasyonu, bu tıkanmaları büyük ölçüde önleyecektir. Bu yatırım, Kaymakamlık binası, diş hastanesi, Aydınlıkevler mahallesinde yapımı süren Aile Destek Merkezi (ADEM) inşaatlarının tasarruf tedbirlerinden etkilenmeyecek. Çünkü bunların %70-80 i tamamlandı. Aslında ilçemizde planladığımız daha bir çok yatırım var. Ancak tasarruf tedbirleri nedeniyle şimdilik bu projelerden bahsetmek istemiyorum. Yeri ve zamanı gelince bunları da sizlerle paylaşacağım” dedi. (ALPARSLAN GAZİ DOĞAN)