Yozgat Belediyesi Bozokspor 16 RAKİPLE KARŞILAŞACAK

Yozgat Belediyesi Bozokspor 16 RAKİPLE KARŞILAŞACAK

Yozgat Belediyesi Bozokspor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 11. Grubu şampiyon olarak tamamlayarak 3. Lig'e yükselme başarısını elde etti. Celal Köse'nin başkanlığında büyük bir mücadele sergileyen kırmızı siyahlı ekip, yeni sezonda da aynı başarı grafiğini sürdürmeyi hedefliyor.
Yozgat Belediyesi Bozokspor, 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek ve 16 rakiple karşılaşacak. Bu grup içerisindeki rakipler arasında Orduspor, Alanya Kestelspor, Aliağa Futbol AŞ, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor, Bursa Yıldırımspor, Çorluspor, Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, Güneş Holding Çankaya, Karabük İdmanyurdu, Karatay Termal 1922 Konyaspor, Küçükçekmece Sinopspor, Osmaniye FK, Pazarspor ve Viranşehir Belediyespor gibi güçlü takımlar bulunuyor.
TFF 1., 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can'ın katıldığı kura çekimi, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve TFF Profesyonel Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimine kulüp başkan ve temsilcileri katıldı.(Haber Merkezi)