Yozgat Bozokspor için girişimler sürüyor

Yozgat Bozokspor için girişimler sürüyor

TFF 3. Liginde mücadele edecek olan Yozgat Bozokspor'un yönetimde yer almak ve destek vermek isteyen STK'lar, iş insanları, esnaflar ve vatandaşlardan oluşan bir grup, Genel Kurul öncesinde Valimiz Mehmet Ali Özkan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Yozgat Bozokspor'un yol haritasının çizilmesi konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Ziyarette bulunan AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Ferman Zararsız, Sağlık Sen Şube Başkanı Gökhan Eroğlu gibi önemli isimler, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek Yozgat Belediyesi Bozokspor’un önümüzdeki dönemdeki hedeflerini masaya yatırdı.

Vali Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada Yozgat Bozokspor’un şehir için büyük bir değer taşıdığını belirterek;

“Takımımız, Yozgat’ın gurur kaynağıdır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da Yozgat Bozokspor’un yanında olacağız ve başarılarına destek olacağız. Amacımız, kulübümüzü daha da ileriye taşımak ve şehrimizi temsil etmek” dedi.

Vali Özkan, seçilecek olan yeni yönetime başarılar dileyerek, Yozgat Bozokspor'a verdikleri desteklerden dolayı STK'larımıza, iş insanlarımıza, esnaflarımıza ve Yozgat halkına teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)