AK PARTİ’DEN ECZACILARA JEST

GÜNDEM 30.09.2021 - 09:31, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

AK PARTİ’DEN ECZACILARA JEST

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, , Dünya Eczacılık Günü dolaysıyla ilçede faaliyet gösteren Eczacıları ziyaret etti.
AK PARTİ’DEN ECZACILARA JEST AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, , Dünya Eczacılık Günü dolaysıyla ilçede faaliyet gösteren Eczacıları ziyaret etti.AK Parti İlçe Başkanı Mesut Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Dünya Eczacılar Günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren Eczaneleri ziyaret ederek günleri kutladı.İlçe Başkanı Mesut Kılıç, eczacıların Pandemi sebebi ile zor şartlarda görev yaptıklarına değindi. Eczacıların bu özel günde ziyaret ettiklerine değinen Başkan Kılıç “Halkımıza en yakın sağlık danışmanı olarak görev yapan eczacılarımıza günün anlam ve önemine uygun hediyelerimizi verdik. Eczacılık mesleğinin tüm mensuplarının Dünya Eczacılık Günü’nü kutluyoruz” dedi. AK Parti üyeleri ziyaretlerde eczacılara çiçek karanfil verdiler. (Haber: Halit YILMAZ)
AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, , Dünya Eczacılık Günü dolaysıyla ilçede faaliyet gösteren Eczacıları ziyaret etti.

AK PARTİ’DEN ECZACILARA JEST

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, , Dünya Eczacılık Günü dolaysıyla ilçede faaliyet gösteren Eczacıları ziyaret etti.AK Parti İlçe Başkanı Mesut Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Dünya Eczacılar Günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren Eczaneleri ziyaret ederek günleri kutladı.İlçe Başkanı Mesut Kılıç, eczacıların Pandemi sebebi ile zor şartlarda görev yaptıklarına değindi. Eczacıların bu özel günde ziyaret ettiklerine değinen Başkan Kılıç “Halkımıza en yakın sağlık danışmanı olarak görev yapan eczacılarımıza günün anlam ve önemine uygun hediyelerimizi verdik. Eczacılık mesleğinin tüm mensuplarının Dünya Eczacılık Günü’nü kutluyoruz” dedi. AK Parti üyeleri ziyaretlerde eczacılara çiçek karanfil verdiler. (Haber: Halit YILMAZ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.