Bahadın Yaşlanma Vakfı’ndan teşekkür ziyareti

SİYASET 12.01.2021 - 12:47, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Bahadın Yaşlanma Vakfı’ndan teşekkür ziyareti

Bahadın Yaşlanma Vakfı Müdürü Dilaver Özcan, Belediye Başkanımız Mustafa Erkut Ekinci'ye ziyarette bulundular.
Bahadın Yaşlanma Vakfı Müdürü Dilaver Özcan, Belediye Başkanımız Mustafa Erkut Ekinci'ye ziyarette bulundular. Vakıf Başkanı Özcan, Belediye Başkanı Ekinci’nin, her konuda kendilerine destek verdiğini, bu nedenle de bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Özcan, Bahadın Yaşlanma Vakfı’nın bölgede tek olduğunu, sadece Bahadınlı yaşlılara değil kendilerine başvuran ve durumu uygun görülen tüm yaşlılara hizmet verdiğini belirtti. Yeni kurulan bir vakıf olduğu için bazı eksiklikler yaşadıklarını dile getiren Özcan “Bu eksikliklerimizi gerek çevre belediyeler, gerekse gurbetçi vatandaşlar sayesinde gidermeye çalışıyoruz. Tabii bu arada Bahadınlı kardeşlerimiz de ellerinden gelen desteği veriyor. Sorgun Belediye Başkanımız da bizden yardımlarını esirgemiyor. Biz de kendilerine desteklerinden ötürü ziyarette bulunduk” dedi. Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci’ye Bahadın Yaşlanma Vakfı tarafından,  verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Bahadın Yaşlanma Vakfı Müdürü Dilaver Özcan, Belediye Başkanımız Mustafa Erkut Ekinci'ye ziyarette bulundular.

Bahadın Yaşlanma Vakfı Müdürü Dilaver Özcan, Belediye Başkanımız Mustafa Erkut Ekinci'ye ziyarette bulundular.

Vakıf Başkanı Özcan, Belediye Başkanı Ekinci’nin, her konuda kendilerine destek verdiğini, bu nedenle de bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Özcan, Bahadın Yaşlanma Vakfı’nın bölgede tek olduğunu, sadece Bahadınlı yaşlılara değil kendilerine başvuran ve durumu uygun görülen tüm yaşlılara hizmet verdiğini belirtti.

Yeni kurulan bir vakıf olduğu için bazı eksiklikler yaşadıklarını dile getiren Özcan “Bu eksikliklerimizi gerek çevre belediyeler, gerekse gurbetçi vatandaşlar sayesinde gidermeye çalışıyoruz. Tabii bu arada Bahadınlı kardeşlerimiz de ellerinden gelen desteği veriyor. Sorgun Belediye Başkanımız da bizden yardımlarını esirgemiyor. Biz de kendilerine desteklerinden ötürü ziyarette bulunduk” dedi.

Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci’ye Bahadın Yaşlanma Vakfı tarafından,  verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.