Bahadınlı gençlerden ölen arkadaşları adına park

GÜNDEM 16.08.2021 - 18:56, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Bahadınlı gençlerden ölen arkadaşları adına park

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine Bahadın Gençlik Kolları tarafından genç yaşta ölen arkadaşları Melisa Aktürk adına park yapılıyor.
Bahadın Gençlik Kolları Derneği Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kuru AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kanserden tedavi gördüğü hastanede, 20 yaşında vefat eden arkadaşları Melisa Aktürk adına beldede park yapımına başladıklarını ifade etti. “Melisa Aktürk Gençlik Parkı” adını alacak olan parkın  Bahadın Gençlik Kollarının bir projesi olduğunu vurgulayan Kuru “Çok genç yaşta hayata veda etmek zorunda kalan arkadaşımız adına bir gençlik parkı yapmak isteyen Bahadınlı gençler bir araya gelerek bu projeyi geliştirdik. Bahadın Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi, Bayır Mevkii’nde 1,5 dönümlük bir arsa üzerine yapılacak olan projemiz daha çok gençlik merkezi şeklinde olacak. İçerisinde kütüphane, satranç alan, küçük bir müzik, tiyatro salonu, önünde bir dinleti söyleşi alanı bulunacak. Genç arkadaşlarımızın önerileriyle projemizi özgün grafiti çalışmalarıyla donatacağız ve buraya  arkadaşımız Melisa’nın adını vereceğiz” dedi. Ertuğrul Kuru: Melisa Aktürk Gençlik Parkı’nın tüm gençlerin ortak buluşma noktası olacağını, gençlerin ve kasabalıların bağışları ile yürüttükleri çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bilgisini vererek, projenin hayata geçirilmesinde kendilerini destekleyen ve cesaretlendiren tüm Bahadın'lılara teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.(HALİT YILMAZ)
Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine Bahadın Gençlik Kolları tarafından genç yaşta ölen arkadaşları Melisa Aktürk adına park yapılıyor.

Bahadın Gençlik Kolları Derneği Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kuru AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kanserden tedavi gördüğü hastanede, 20 yaşında vefat eden arkadaşları Melisa Aktürk adına beldede park yapımına başladıklarını ifade etti.

“Melisa Aktürk Gençlik Parkı” adını alacak olan parkın  Bahadın Gençlik Kollarının bir projesi olduğunu vurgulayan Kuru “Çok genç yaşta hayata veda etmek zorunda kalan arkadaşımız adına bir gençlik parkı yapmak isteyen Bahadınlı gençler bir araya gelerek bu projeyi geliştirdik. Bahadın Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi, Bayır Mevkii’nde 1,5 dönümlük bir arsa üzerine yapılacak olan projemiz daha çok gençlik merkezi şeklinde olacak. İçerisinde kütüphane, satranç alan, küçük bir müzik, tiyatro salonu, önünde bir dinleti söyleşi alanı bulunacak. Genç arkadaşlarımızın önerileriyle projemizi özgün grafiti çalışmalarıyla donatacağız ve buraya  arkadaşımız Melisa’nın adını vereceğiz” dedi.

Ertuğrul Kuru: Melisa Aktürk Gençlik Parkı’nın tüm gençlerin ortak buluşma noktası olacağını, gençlerin ve kasabalıların bağışları ile yürüttükleri çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bilgisini vererek, projenin hayata geçirilmesinde kendilerini destekleyen ve cesaretlendiren tüm Bahadın'lılara teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.(HALİT YILMAZ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.