BAHÇEŞEHİR’DE SATRANÇ TURNUVASI

GÜNDEM 18.01.2022 - 09:54, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

BAHÇEŞEHİR’DE SATRANÇ TURNUVASI

Sorgun BahçeşehirKoleji'nin Sorgun genelinde düzenlediği satranç turnuvası, büyük ilgi gördü.
BAHÇEŞEHİR’DE SATRANÇ TURNUVASI Sorgun BahçeşehirKoleji'nin  Sorgun genelinde düzenlediği satranç turnuvası, büyük ilgi gördü. Sorgun Bahçeşehir Kampüs Müdürü Asım Yılmaz, düzenlenen satranç turnuvası hakkında bilgiler verirken, “Sorgun genelinde düzenlediğimizde turnuvanın ilk günü 7-11 yaş kategorisinde 108 öğrenci, turnuvanın ikinci gününde ise ilçemizdeki ortaokullardan müracaat eden 90 öğrenci mücadele etti.” Dedi.                 Turnuvaya iştirak eden bütün öğrencilere, velilerine ve öğretmenlerine teşekkür eden Yılmaz, “Satranç Federasyonu İl Temsilciliği hakemleri Savaş Cansever ve Mustafa Kaya'ya teşekkür ediyorum. Böylesi turnuva ve etkinlikleri maddi ve manevi anlamda okul yönetimi olarak sürekli destekleyeceğimizi belirtmek isterim.” Dedi.   Turnuvada 7-11 yaş arasında dereceye giren öğrencileri ise, Birinci Agahefendi İlkokulu öğrencisi Mehmet Salih Şener, ikinci Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Nihat Eymen Keskin, üçüncü: BahçeşehirKoleji  öğrencisi Bera Akyol, dördüncü: Agahefendi İlkokulu öğrencisi Cevdet Furkan Arslan oldu. Ortaokul kategorisinde ise birinci Yunus Emre Ortaokulu’ndan Yavuz Arslan, ikinci Milli Egemenlik Ortaokulu’ndan Yunus Emre Demir, Yunus Emre Ortaokulu’ndan üçüncü Hüseyin Çiftçi, dördüncü ise  Ertuğrul Gazi Ortaokulu’ndan Hayrunnisa Yiğid oldu.                 Ödül törenine Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, okul müdürleri, veliler, vğretmen ve öğrenciler katılırken dereceye giren öğrencilere 600, 400, 300 ve 200'er Türk Lirası ödül verildi.
Sorgun BahçeşehirKoleji'nin Sorgun genelinde düzenlediği satranç turnuvası, büyük ilgi gördü.

BAHÇEŞEHİR’DE SATRANÇ TURNUVASI

Sorgun BahçeşehirKoleji'nin  Sorgun genelinde düzenlediği satranç turnuvası, büyük ilgi gördü.

Sorgun Bahçeşehir Kampüs Müdürü Asım Yılmaz, düzenlenen satranç turnuvası hakkında bilgiler verirken, “Sorgun genelinde düzenlediğimizde turnuvanın ilk günü 7-11 yaş kategorisinde 108 öğrenci, turnuvanın ikinci gününde ise ilçemizdeki ortaokullardan müracaat eden 90 öğrenci mücadele etti.” Dedi.

                Turnuvaya iştirak eden bütün öğrencilere, velilerine ve öğretmenlerine teşekkür eden Yılmaz, “Satranç Federasyonu İl Temsilciliği hakemleri Savaş Cansever ve Mustafa Kaya'ya teşekkür ediyorum. Böylesi turnuva ve etkinlikleri maddi ve manevi anlamda okul yönetimi olarak sürekli destekleyeceğimizi belirtmek isterim.” Dedi.

 

Turnuvada 7-11 yaş arasında dereceye giren öğrencileri ise, Birinci Agahefendi İlkokulu öğrencisi Mehmet Salih Şener, ikinci Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Nihat Eymen Keskin, üçüncü: BahçeşehirKoleji  öğrencisi Bera Akyol, dördüncü: Agahefendi İlkokulu öğrencisi Cevdet Furkan Arslan oldu. Ortaokul kategorisinde ise birinci Yunus Emre Ortaokulu’ndan Yavuz Arslan, ikinci Milli Egemenlik Ortaokulu’ndan Yunus Emre Demir, Yunus Emre Ortaokulu’ndan üçüncü Hüseyin Çiftçi, dördüncü ise  Ertuğrul Gazi Ortaokulu’ndan Hayrunnisa Yiğid oldu.

                Ödül törenine Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, okul müdürleri, veliler, vğretmen ve öğrenciler katılırken dereceye giren öğrencilere 600, 400, 300 ve 200'er Türk Lirası ödül verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.