Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine geçti

GÜNDEM 13.07.2021 - 10:20, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine geçti

2 yıl önce yapılan yerel seçimlerde aday olduğu Demokratik Sol Partisinden seçimi kazanan Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine geçti.
2 yıl önce yapılan yerel seçimlerde  aday olduğu  Demokratik Sol Partisinden  seçimi kazanan Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine geçti. Ankara CHP Grup toplantısında  düzenlenen törende  Bozdemir ile Meclis Üyelerine parti rozetlerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı.Katılım töreninde CHP Yozgat il başkanı Abdullah Yaşar ile birlikte hazır bulunan CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyelerinin  Cumhuriyet Halk Partisine iltihakını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Keven bu konuda aynen şu bilgilere verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Sorgun-Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Grup toplantımızda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından rozetleri takıldı” (Sema Özmen)
2 yıl önce yapılan yerel seçimlerde aday olduğu Demokratik Sol Partisinden seçimi kazanan Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine geçti.
2 yıl önce yapılan yerel seçimlerde  aday olduğu  Demokratik Sol Partisinden  seçimi kazanan Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine geçti.
Ankara CHP Grup toplantısında  düzenlenen törende  Bozdemir ile Meclis Üyelerine parti rozetlerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı.Katılım töreninde CHP Yozgat il başkanı Abdullah Yaşar ile birlikte hazır bulunan CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyelerinin  Cumhuriyet Halk Partisine iltihakını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Keven bu konuda aynen şu bilgilere verdi:
“Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Sorgun-Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir ve Belediye Meclis Üyelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 
Grup toplantımızda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından rozetleri takıldı” (Sema Özmen)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.