Bin kişiye ibtihdam sağlayacak fabrika kuruluyor

SORGUN 30.12.2020 - 10:44, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Bin kişiye ibtihdam sağlayacak fabrika kuruluyor

Sorgun Belediyesi tarafından bir özel şirketle gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde bin kişiye istihdam sağlayacak fabrika kurulacak.
Sorgun Belediyesi tarafından bir özel şirketle gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde bin kişiye istihdam sağlayacak fabrika kurulacak. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci gazetecilere yaptığı açıklamada, kurulacak tekstil fabrikası yatırımı için mutabakata varıldığını ve sözleşme imzalandığını söyledi. Ekinci, tüm hayalinin Sorgun’u göç veren değil göç alan bir şehir haline getirmek olduğunu vurgulayarak “Yol, kaldırım, temizlik, su bizim zaten asli görevimiz. Ekiplerimiz işlerinin başında ve bu hizmetleri sunmak üzere organize edildiler ancak, şehrimizi modernize ederken burada yaşayacak insanların hayatını kazanacakları, mutlu yaşayabilecekleri bir yuva haline getirmek de bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi. Ekinci, ‘’Şehrimize yatırımcı çekmek, parası olan zenginlerimizi yatırıma yöneltmek için mücadelemiz devam ediyor, devam edecek. Bu anlamda, attığımız imzanın sera yatırımının ardından çok önemli bir adım olduğunu düşünüyor; hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu. Ekinci, bin kişinin istihdamına yönelik önemli bir adımı daha attıklarını kaydetti. Ekinci, ilçede yapılacak tekstil yatırımı ile ilgili İstanbul’da ayrıntıları konuşup protokol imzaladıklarını sözlerine ekledi. 
Sorgun Belediyesi tarafından bir özel şirketle gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde bin kişiye istihdam sağlayacak fabrika kurulacak.

Sorgun Belediyesi tarafından bir özel şirketle gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde bin kişiye istihdam sağlayacak fabrika kurulacak.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci gazetecilere yaptığı açıklamada, kurulacak tekstil fabrikası yatırımı için mutabakata varıldığını ve sözleşme imzalandığını söyledi.

Ekinci, tüm hayalinin Sorgun’u göç veren değil göç alan bir şehir haline getirmek olduğunu vurgulayarak “Yol, kaldırım, temizlik, su bizim zaten asli görevimiz. Ekiplerimiz işlerinin başında ve bu hizmetleri sunmak üzere organize edildiler ancak, şehrimizi modernize ederken burada yaşayacak insanların hayatını kazanacakları, mutlu yaşayabilecekleri bir yuva haline getirmek de bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi.

Ekinci, ‘’Şehrimize yatırımcı çekmek, parası olan zenginlerimizi yatırıma yöneltmek için mücadelemiz devam ediyor, devam edecek. Bu anlamda, attığımız imzanın sera yatırımının ardından çok önemli bir adım olduğunu düşünüyor; hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.

Ekinci, bin kişinin istihdamına yönelik önemli bir adımı daha attıklarını kaydetti. Ekinci, ilçede yapılacak tekstil yatırımı ile ilgili İstanbul’da ayrıntıları konuşup protokol imzaladıklarını sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.