Biyolojik atık su arıtma tesisi inşaatı sürüyor

SORGUN 05.01.2021 - 09:10, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Biyolojik atık su arıtma tesisi inşaatı sürüyor

Sorgun İlçesinde yapımı planlanan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor.
Sorgun İlçesinde yapımı planlanan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Eğriöz Deresi üzerine yapılacak olan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi alanında şantiye yapımına başlanıldığını bildirdi. Arıtma tesisi inşaatını kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıkları bilgisini veren Ekinci, ‘’24 bin 100 metrekarelik alana inşa edilecek Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi iki yıl içinde tamamlanacak. Çöpünü dönüştüren, suyunu arıtan bir belediye olacağız. Gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için var gücümüzle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun istiyoruz’’ diye konuştu. (BEKİR ÖZBEK)
Sorgun İlçesinde yapımı planlanan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor.

Sorgun İlçesinde yapımı planlanan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Eğriöz Deresi üzerine yapılacak olan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi alanında şantiye yapımına başlanıldığını bildirdi.

Arıtma tesisi inşaatını kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıkları bilgisini veren Ekinci, ‘’24 bin 100 metrekarelik alana inşa edilecek Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi iki yıl içinde tamamlanacak. Çöpünü dönüştüren, suyunu arıtan bir belediye olacağız. Gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için var gücümüzle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun istiyoruz’’ diye konuştu. (BEKİR ÖZBEK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.