BÜ'ye Dekan Atandı

EĞİTİM 08.04.2021 - 08:37, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

BÜ'ye Dekan Atandı

Yozgat Bozok Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne dekan atandı.
Yozgat Bozok Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne dekan atandı. Yozgat Bozok Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne dekan atandı. Yozgat Bozok Üniversitesi’nden yapılan açıklamada; “Üniversitemiz Hukuk Fakültesi, Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan İŞGÜZAR, 27/03/2021 tarihi itibari ile Hukuk Fakültesi'ne Vekaleten Dekan olarak atanmıştır. Kendilerini tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz” denildi.
Yozgat Bozok Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne dekan atandı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne dekan atandı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne dekan atandı. Yozgat Bozok Üniversitesi’nden yapılan açıklamada; “Üniversitemiz Hukuk Fakültesi, Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan İŞGÜZAR, 27/03/2021 tarihi itibari ile Hukuk Fakültesi'ne Vekaleten Dekan olarak atanmıştır. Kendilerini tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.