ÇAĞLAYAN VE ŞENER EMEKLi OLDULAR

GÜNDEM 07.07.2021 - 17:32, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

ÇAĞLAYAN VE ŞENER EMEKLi OLDULAR

Sorgun ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışan Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel Şener emekli oldular.
Sorgun ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışan Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel Şener emekli oldular. Yıllardan beri ilçe milli eğitim müdürlüğünde görev yapan Şef Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel Şener’in emekli olması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal burada yaptığı konuşmada hizmetleri için iki personele de teşekkür ederek” Ilçe milli eğitim müdürlüğü personellerimizden Şef Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel ŞENER emekli olmuşlardır. Yeni hayatlarında sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim.” Dedi. Öcal “Bu arkadaşlarımızla çalıştığımız süre içerisinde çok memnun kaldık. Görevlerini de hakkıyla yaptılar. Bundan sonraki emeklilik hayatlarında aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim.” İfadelerini kullandı.Daha sonra Musa Öcal emekli olan Hasan Çağlayan ve Veysel Şener’e günün anısına birer hediye verdi.(Alparslan DOĞAN)
Sorgun ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışan Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel Şener emekli oldular.

Sorgun ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışan Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel Şener emekli oldular.

Yıllardan beri ilçe milli eğitim müdürlüğünde görev yapan Şef Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel Şener’in emekli olması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal burada yaptığı konuşmada hizmetleri için iki personele de teşekkür ederek” Ilçe milli eğitim müdürlüğü personellerimizden Şef Hasan Çağlayan ve V.H.K.İ memuru Veysel ŞENER emekli olmuşlardır. Yeni hayatlarında sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim.” Dedi. Öcal “Bu arkadaşlarımızla çalıştığımız süre içerisinde çok memnun kaldık. Görevlerini de hakkıyla yaptılar. Bundan sonraki emeklilik hayatlarında aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim.” İfadelerini kullandı.Daha sonra Musa Öcal emekli olan Hasan Çağlayan ve Veysel Şener’e günün anısına birer hediye verdi.(Alparslan DOĞAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.