Çalışmak isteyen herkese göre bir iş

GÜNDEM 01.09.2021 - 18:54, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Çalışmak isteyen herkese göre bir iş

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) dezavantajlı grupları başta olmak üzere işsizler, kadınlar, engelliler ve üniversite mezunlarına yönelik İŞ Kulübü Eğitimlerine devam ediyor
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) dezavantajlı grupları başta olmak üzere işsizler, kadınlar, engelliler ve üniversite mezunlarına yönelik İŞ Kulübü Eğitimlerine devam ediyor.Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce düzenlenen İş Kulübü Eğitimleri devam ediyor.İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız ‘çalışmak isteyen herkese göre bir iş” düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek, Yozgat’ta İş Kulübü eğitimlerinin devam ettiğini söyledi. İŞKUR İl Müdürü Yıldız, “İŞKUR’un son dönemlerdeki hizmetlerine değinerek bu eğitimlerle iş ve meslek seçme konusunda önemli hizmetler vermeye devam ediyoruz. Bu eğitimlerin hedef kitlesi dezavantajlı guruptaki işsiz kardeşlerimizdir. Uzun süreli işsizler, kadınlar, engelliler ve üniversite mezunu gençler hedef gruplarımız içinde. Özellikle kadınlarımız çeşitli sebeplerle iş hayatına girmekte zorluk yaşamakta bu sebeple kadınlarımız için İş Kulübü önemli bir fırsattır” dedi. İl Müdürü Taner Yıldız, kulüp liderleri aracılığıyla toplamda 416 katılımcıya "CV Hazırlama, Kariyer Planlama, İş Görüşmesi, Mülakat Teknikleri" konularında online İş Kulübü eğitimi verildiğini belirtti. Yıldız, eğitimlerin temel amacının çalışmak isteyen herkese göre bir iş olduğu fikrinin işsizlerde oluşmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, “Eğitimlerde işsizlerin özgüvenini yükselterek ve gerekli sunum tekniklerini uygulayarak açık işlere yönlendirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca işsizlerimize iş arama motivasyonu kazandıracağız ve en kısa zamanda mümkün olan en iyi işe girmeleri konusunda imkân oluşturacağız. Danışmanlık faaliyetlerimizle de bu kişilere psikolojik ve özgüven yükseltici destek vereceğiz” diye konuştu.
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) dezavantajlı grupları başta olmak üzere işsizler, kadınlar, engelliler ve üniversite mezunlarına yönelik İŞ Kulübü Eğitimlerine devam ediyor

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) dezavantajlı grupları başta olmak üzere işsizler, kadınlar, engelliler ve üniversite mezunlarına yönelik İŞ Kulübü Eğitimlerine devam ediyor.Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce düzenlenen İş Kulübü Eğitimleri devam ediyor.İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız ‘çalışmak isteyen herkese göre bir iş” düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek, Yozgat’ta İş Kulübü eğitimlerinin devam ettiğini söyledi.

İŞKUR İl Müdürü Yıldız, “İŞKUR’un son dönemlerdeki hizmetlerine değinerek bu eğitimlerle iş ve meslek seçme konusunda önemli hizmetler vermeye devam ediyoruz. Bu eğitimlerin hedef kitlesi dezavantajlı guruptaki işsiz kardeşlerimizdir. Uzun süreli işsizler, kadınlar, engelliler ve üniversite mezunu gençler hedef gruplarımız içinde. Özellikle kadınlarımız çeşitli sebeplerle iş hayatına girmekte zorluk yaşamakta bu sebeple kadınlarımız için İş Kulübü önemli bir fırsattır” dedi.
İl Müdürü Taner Yıldız, kulüp liderleri aracılığıyla toplamda 416 katılımcıya "CV Hazırlama, Kariyer Planlama, İş Görüşmesi, Mülakat Teknikleri" konularında online İş Kulübü eğitimi verildiğini belirtti.
Yıldız, eğitimlerin temel amacının çalışmak isteyen herkese göre bir iş olduğu fikrinin işsizlerde oluşmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, “Eğitimlerde işsizlerin özgüvenini yükselterek ve gerekli sunum tekniklerini uygulayarak açık işlere yönlendirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca işsizlerimize iş arama motivasyonu kazandıracağız ve en kısa zamanda mümkün olan en iyi işe girmeleri konusunda imkân oluşturacağız. Danışmanlık faaliyetlerimizle de bu kişilere psikolojik ve özgüven yükseltici destek vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.