CHP Milletvekilleri Sorgun’da Sivil Toplum Kuruluşları ile biraraya geldi

GÜNDEM 26.10.2021 - 11:08, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

CHP Milletvekilleri Sorgun’da Sivil Toplum Kuruluşları ile biraraya geldi

CHP milletvekillerinden oluşan heyet, Sorgun’da STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 CHP milletvekillerinden oluşan heyet, Sorgun’da STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yozgat Milletvekili Ali Keven, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, STK temsilcileri ve bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ile yöneticiler katıldı. CHP heyeti, soru cevap şeklinde gerçekleştirilen toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odaları, muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dinledi. Heyet daha sonra Yozgat Şeker Fabrikası ve Bahadın Belediyesi’ni ziyaret etti. vatandaşlar ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yozgat Milletvekili Ali Keven burada yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 Kasım’da Yozgat’a geleceğini ve burada vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini bildirildi. (SEMA ÖZMEN)
CHP milletvekillerinden oluşan heyet, Sorgun’da STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 CHP milletvekillerinden oluşan heyet, Sorgun’da STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yozgat Milletvekili Ali Keven, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, STK temsilcileri ve bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ile yöneticiler katıldı.

CHP heyeti, soru cevap şeklinde gerçekleştirilen toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odaları, muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Heyet daha sonra Yozgat Şeker Fabrikası ve Bahadın Belediyesi’ni ziyaret etti. vatandaşlar ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yozgat Milletvekili Ali Keven burada yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 Kasım’da Yozgat’a geleceğini ve burada vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini bildirildi. (SEMA ÖZMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.