Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitim öğretim başladı

GÜNDEM 21.10.2021 - 09:52, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitim öğretim başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı başladı.
Yozgat Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı başladı. Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse ve Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, bu yıl ilk kez 41 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan Diş Hekimliği Fakültesi'nde öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı heyecanına ortak oldu.  “Her zaman yanınızdayız” Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ziya Polat ise  “Yiğitler Şehri Yozgat’ta sizleri görmekten mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yozgat’a hoş geldiniz. Yozgat ikinci eviniz, büyüklerinizde ikinci aileniz oldu. Yozgat’ta yaşarken Yozgat’ı da yaşayın. Tarihi ve turistik yerlerini de gezin. Sizin bir büyüğünüz, ağabeyiniz olarak kapımız sizlere açık. Yaklaşık 23 Bin kişilik öğrencimizle bugün eğitime başladık. Bu binamız Tıp Fakültesi olarak kullanılmıştı. Şimdi Diş Hekimliği binası olarak eğitime yetiştirildi. Güzel bir bina, yeri de güzel ancak binalarımızı güzelleştiren siz kardeşlerimizsiniz. Geçtiğimiz yıllarda pandemiden dolayı okullarımızı kapattık. Bugün yüz yüze eğitime başlamış olmaktan memnun olduğumu belirtmek isterim.  Yozgat’ta ne erkek kardeşlerimizin ne kız kardeşlerimizin barınma gibi sıkıntısı yok. İnşallah yurtlarda da sizleri ziyaret edip sofralarınıza konuk olmak istiyoruz. Herkese hayırlı olsun. Çok önemli bir üniversite ve çok önemli bir fakülteye geldiniz. Önümüzdeki yıllarda Yozgat’a ve Yozgatlıya hizmet edeceksiniz. Millete hizmet etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu göreceksiniz” ifadelerini kullandı. Yozgat Valisi Ziya Polat, Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Çelebi’den bilgiler aldı. Rektör Karadağ da yaptığı konuşmada, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerle olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, ‘’4 ay önce kurulan fakültemizin öğrencilerine kavuşmuş olması çok çok önemliydi. Verilen sözü çok büyük gayretlerle yerine getirdik. Dekanımızın atanması ve 6 Öğretim Üyesinin alınması ile birlikte şu anda eğitim öğretimi başlatıyoruz. Yozgat Bozok Üniversitesi’nin büyük hedefleri ve idealleri var. Geleceğin Diş hekimlerinin Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Yozgat’ımızda yetişecek olması başka bir gurur, başka bir heyecan’’ dedi. Karadağ, bu sene itibari ile 20 tane ünitin konuşlanacağını, 2022 yılı itibari ile 20 ünit ile diş tedavisine başlayacaklarını bildirdi. Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise, öğrencilerin bir sıkıntıyla karşılaşmaları halinde kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti. (BEKİR ÖZBEK)
Yozgat Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı başladı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı başladı.

Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse ve Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, bu yıl ilk kez 41 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan Diş Hekimliği Fakültesi'nde öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı heyecanına ortak oldu. 

“Her zaman yanınızdayız”

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ziya Polat ise  “Yiğitler Şehri Yozgat’ta sizleri görmekten mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yozgat’a hoş geldiniz. Yozgat ikinci eviniz, büyüklerinizde ikinci aileniz oldu. Yozgat’ta yaşarken Yozgat’ı da yaşayın. Tarihi ve turistik yerlerini de gezin. Sizin bir büyüğünüz, ağabeyiniz olarak kapımız sizlere açık. Yaklaşık 23 Bin kişilik öğrencimizle bugün eğitime başladık. Bu binamız Tıp Fakültesi olarak kullanılmıştı. Şimdi Diş Hekimliği binası olarak eğitime yetiştirildi. Güzel bir bina, yeri de güzel ancak binalarımızı güzelleştiren siz kardeşlerimizsiniz. Geçtiğimiz yıllarda pandemiden dolayı okullarımızı kapattık. Bugün yüz yüze eğitime başlamış olmaktan memnun olduğumu belirtmek isterim.  Yozgat’ta ne erkek kardeşlerimizin ne kız kardeşlerimizin barınma gibi sıkıntısı yok. İnşallah yurtlarda da sizleri ziyaret edip sofralarınıza konuk olmak istiyoruz. Herkese hayırlı olsun. Çok önemli bir üniversite ve çok önemli bir fakülteye geldiniz. Önümüzdeki yıllarda Yozgat’a ve Yozgatlıya hizmet edeceksiniz. Millete hizmet etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Yozgat Valisi Ziya Polat, Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Çelebi’den bilgiler aldı.

Rektör Karadağ da yaptığı konuşmada, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerle olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, ‘’4 ay önce kurulan fakültemizin öğrencilerine kavuşmuş olması çok çok önemliydi. Verilen sözü çok büyük gayretlerle yerine getirdik. Dekanımızın atanması ve 6 Öğretim Üyesinin alınması ile birlikte şu anda eğitim öğretimi başlatıyoruz. Yozgat Bozok Üniversitesi’nin büyük hedefleri ve idealleri var. Geleceğin Diş hekimlerinin Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Yozgat’ımızda yetişecek olması başka bir gurur, başka bir heyecan’’ dedi. Karadağ, bu sene itibari ile 20 tane ünitin konuşlanacağını, 2022 yılı itibari ile 20 ünit ile diş tedavisine başlayacaklarını bildirdi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise, öğrencilerin bir sıkıntıyla karşılaşmaları halinde kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti. (BEKİR ÖZBEK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.