Emekli öğretmenleri unutmadılar

GÜNDEM 24.11.2021 - 17:54, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Emekli öğretmenleri unutmadılar

Sorgun İlçe Müftülüğü Geçlik Koordinatörlüğü ve öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenleri ziyaret ederek, gününü kutladılar.
Emekli öğretmenleri unutmadılar                 Sorgun İlçe Müftülüğü Geçlik Koordinatörlüğü ve öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenleri ziyaret ederek,  gününü kutladılar.                 Gençlik Koordinatörleri Beytullah Altun, Mustafa Aktaş ve Abdulbaki Akpınarlı ve beraberinde Sorgun Yusuf Yaman Kur'an Kursu ve İmam- Hatip Lisesi öğrencileri Ahmet Eren Kaya ve Yunus Başer ile birlikte emekli öğretmen-gazeteci Durali Doğan, Doğan Özmen ve Şahin Özmen'i iş yerlerinde ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladılar.                 Koordinatör Mustafa Aktaş ziyaret sebebini şöyle açıkladı: "Bu güne özel ziyaretimizin amacı, siz değerli öğretmenlerimizi onore etmek, unutulmadıklarını hatırlatmak, bu vesileyle bir vefa borcumuz olduğunu söylemek, sağlık. sıhhat ve uzun ömürler dilemektir. Her şeyimizi engin bilgi birikimi ile kültür ve eğitim seviyesi yüksek bireylerin yetişmesinde büyük katkıları olan öğretmenlerimize boçluyuz. Şahsınızda emekli ve çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum." Emekli Öğretmen Durali Doğan'da " Ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu" belirterek "Hocalarımıza yakışan nazik ve vefalı bir davranış örneği.  Ziyaretleri için koordinatör öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi. (Alparslan Gazi Doğan.)
Sorgun İlçe Müftülüğü Geçlik Koordinatörlüğü ve öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenleri ziyaret ederek, gününü kutladılar.

Emekli öğretmenleri unutmadılar

                Sorgun İlçe Müftülüğü Geçlik Koordinatörlüğü ve öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenleri ziyaret ederek,  gününü kutladılar.

                Gençlik Koordinatörleri Beytullah Altun, Mustafa Aktaş ve Abdulbaki Akpınarlı ve beraberinde Sorgun Yusuf Yaman Kur'an Kursu ve İmam- Hatip Lisesi öğrencileri Ahmet Eren Kaya ve Yunus Başer ile birlikte emekli öğretmen-gazeteci Durali Doğan, Doğan Özmen ve Şahin Özmen'i iş yerlerinde ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladılar.

                Koordinatör Mustafa Aktaş ziyaret sebebini şöyle açıkladı: "Bu güne özel ziyaretimizin amacı, siz değerli öğretmenlerimizi onore etmek, unutulmadıklarını hatırlatmak, bu vesileyle bir vefa borcumuz olduğunu söylemek, sağlık. sıhhat ve uzun ömürler dilemektir. Her şeyimizi engin bilgi birikimi ile kültür ve eğitim seviyesi yüksek bireylerin yetişmesinde büyük katkıları olan öğretmenlerimize boçluyuz. Şahsınızda emekli ve çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum."

Emekli Öğretmen Durali Doğan'da " Ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu" belirterek "Hocalarımıza yakışan nazik ve vefalı bir davranış örneği.  Ziyaretleri için koordinatör öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi. (Alparslan Gazi Doğan.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.