“EN BÜYÜK HAYALİM ÇİĞDEMLİ’YE TEKSTİL FABRİKASI KURMAK”

GÜNDEM 21.10.2021 - 10:04, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

“EN BÜYÜK HAYALİM ÇİĞDEMLİ’YE TEKSTİL FABRİKASI KURMAK”

Sorgun Medya Gazetesi’nden Durali Doğan, Rasim Doğan ve Halit Yılmaz, Sorgun’a bağlı Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
Sorgun Medya Gazetesi’nden Durali Doğan, Rasim Doğan ve Halit Yılmaz, Sorgun’a bağlı Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Başkan Ahmet Sungur gazetecilere yaptığı açıklamada, kasabalarına bir tekstil fabrikasının kurulması yönünde çalışmalar yaptıklarını ve firma yetkilileri ile görüşme sağladıklarını söyledi. Sungur, Belediyeciliğin çok zor bir iş ama bir o kadarda zevkli olduğunu belirterek “Vatandaşlarla iç içe olmak, onlara hizmet etmek çok güzel bir duygu. Kiminin derdine derman oluyoruz, kimine olamıyoruz. Ama hizmet vermek daha zevkli. Biz görevi çok zor şartlar altında aldık. Seçim kuruluna gidip, mazbatamızı almadan icra işlemleriyle karşılaştık. Şöyle bir baktığımızda belediyemizin durumu gerçekten işler acısıydı. Mazbatamızı almadan icra, haciz ve bloke ile karşı karşıya kalmıştık. Başkanlığımın ilk 6 ayı büyük sıkıntılarla geçti. Allah’a şükürler olsun 1,5 yıl gibi bir süre içerisinde bu sıkıntılardan kurtulduk. Ayrıca bizden önceki bazı alışkanlıklara dur dedik. Diğer Belediyeler 7-10 kişi ile çalışırken bizim belediyemizde 35 kişi çalışıyordu. Bize güneş enerji sistemimizi satmamızı, araçları satmamızı söyleyenler oldu. Ancak biz bunları yapmak yerine en doğru tercihi yaparak personel sayısını azaltarak durumumuzu düzelttik.  Şükürler olsun şuanda belediyemizin durumu gayet iyi” dedi. TEKSTİL FABRİKASI KURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ Başkan Ahmet Sungur, en büyük hayallerinden bir tanesinin Çiğdemli kasabasına bir tekstil fabrikası kurulması olduğunu ifade ederek “Şu anda 7’nci firma ile görüşme sağladık. Bu firma yurtdışına satış yapabilen bir firma. Görüşmelerimiz gayet olumlu geçti. Bölgemize fabrika kurmaya sıcak bakıyorlar. Eğer yetkili firma tekstil fabrikası kurmaya karar verirse bölgemizde 150 kişiye istihdam sağlamış olacağız” diye konuştu. ÇİĞDEMLİ’Yİ DOĞALGAZ İLE TANIŞTIRACAĞIZ Çiğdemli Kasabasına doğalgaz gelmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirten Sungur “Bu zamana kadar doğalgaz ile ilgili Sürmeligaz’a hiçbir şekilde bir girişimde bulunulmamış. Biz Ankara ziyaretimde Anayasa Komisyon Başkanımız sayın Bekir Bozdağ’ı ziyaret ettim. Kendisi Sürmeligaz Genel Müdürü’nü bizzat aradı ve 2022 yılı programına aldırdı.  İnşallah önümüzdeki yıl Çiğdemliyi doğalgaza kavuşturacağız” ifadelerini kullundı. ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ Sungur “İnşallah 2022 yılında hayalimiz gerçek olur doğalgazı Çiğdemli Kasabasıyla tanıştırğımız zaman, kasabamızın tüm alt yapı sorununu çözeceğiz. Doğalgaz ile birlikte şebeke su hatlarını yenileyeceğiz. Şuanda 200 tır malzememiz hazır durumda. Yine bunun yanında bazı mahallelerimize park çalışmamız olacak. Millet Bahçesi için dilekçe verdik. Belediyemize ait 10 dönümlük bir yerimiz bulunuyor. Biz bu etrafındaki 5 dönümlük yeride kamulaştırarak 15 dönüm üzerine millet bahçesi yapmaya düşünüyoruz.”dedi. (HALİT YILMAZ)
Sorgun Medya Gazetesi’nden Durali Doğan, Rasim Doğan ve Halit Yılmaz, Sorgun’a bağlı Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Sorgun Medya Gazetesi’nden Durali Doğan, Rasim Doğan ve Halit Yılmaz, Sorgun’a bağlı Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Başkan Ahmet Sungur gazetecilere yaptığı açıklamada, kasabalarına bir tekstil fabrikasının kurulması yönünde çalışmalar yaptıklarını ve firma yetkilileri ile görüşme sağladıklarını söyledi.

Sungur, Belediyeciliğin çok zor bir iş ama bir o kadarda zevkli olduğunu belirterek “Vatandaşlarla iç içe olmak, onlara hizmet etmek çok güzel bir duygu. Kiminin derdine derman oluyoruz, kimine olamıyoruz. Ama hizmet vermek daha zevkli. Biz görevi çok zor şartlar altında aldık. Seçim kuruluna gidip, mazbatamızı almadan icra işlemleriyle karşılaştık. Şöyle bir baktığımızda belediyemizin durumu gerçekten işler acısıydı. Mazbatamızı almadan icra, haciz ve bloke ile karşı karşıya kalmıştık. Başkanlığımın ilk 6 ayı büyük sıkıntılarla geçti. Allah’a şükürler olsun 1,5 yıl gibi bir süre içerisinde bu sıkıntılardan kurtulduk. Ayrıca bizden önceki bazı alışkanlıklara dur dedik. Diğer Belediyeler 7-10 kişi ile çalışırken bizim belediyemizde 35 kişi çalışıyordu. Bize güneş enerji sistemimizi satmamızı, araçları satmamızı söyleyenler oldu. Ancak biz bunları yapmak yerine en doğru tercihi yaparak personel sayısını azaltarak durumumuzu düzelttik.  Şükürler olsun şuanda belediyemizin durumu gayet iyi” dedi.

TEKSTİL FABRİKASI KURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Başkan Ahmet Sungur, en büyük hayallerinden bir tanesinin Çiğdemli kasabasına bir tekstil fabrikası kurulması olduğunu ifade ederek “Şu anda 7’nci firma ile görüşme sağladık. Bu firma yurtdışına satış yapabilen bir firma. Görüşmelerimiz gayet olumlu geçti. Bölgemize fabrika kurmaya sıcak bakıyorlar. Eğer yetkili firma tekstil fabrikası kurmaya karar verirse bölgemizde 150 kişiye istihdam sağlamış olacağız” diye konuştu.

ÇİĞDEMLİ’Yİ DOĞALGAZ İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Çiğdemli Kasabasına doğalgaz gelmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirten Sungur “Bu zamana kadar doğalgaz ile ilgili Sürmeligaz’a hiçbir şekilde bir girişimde bulunulmamış. Biz Ankara ziyaretimde Anayasa Komisyon Başkanımız sayın Bekir Bozdağ’ı ziyaret ettim. Kendisi Sürmeligaz Genel Müdürü’nü bizzat aradı ve 2022 yılı programına aldırdı.  İnşallah önümüzdeki yıl Çiğdemliyi doğalgaza kavuşturacağız” ifadelerini kullundı.

ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Sungur “İnşallah 2022 yılında hayalimiz gerçek olur doğalgazı Çiğdemli Kasabasıyla tanıştırğımız zaman, kasabamızın tüm alt yapı sorununu çözeceğiz. Doğalgaz ile birlikte şebeke su hatlarını yenileyeceğiz. Şuanda 200 tır malzememiz hazır durumda. Yine bunun yanında bazı mahallelerimize park çalışmamız olacak. Millet Bahçesi için dilekçe verdik. Belediyemize ait 10 dönümlük bir yerimiz bulunuyor. Biz bu etrafındaki 5 dönümlük yeride kamulaştırarak 15 dönüm üzerine millet bahçesi yapmaya düşünüyoruz.”dedi. (HALİT YILMAZ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.