Gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı

GÜNDEM 23.08.2021 - 19:05, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı

Yıllık izinlerini geçirmek için sevinçle baba ocağına gelen gurbetçiler, izinlerinin bitmesi üzerine hüzünlü bir şekildi gurbete geri dönüyorlar.
YOZGAT - Yıllık izinlerini geçirmek için sevinçle baba ocağına gelen gurbetçiler, izinlerinin bitmesi üzerine hüzünlü bir şekildi gurbete geri dönüyorlar. Fransa’nın Mest şehrinde yaşayan Mustafa Altınok, geçen yıl pandemi nedeniyle Türkiye’ye gelemediklerini, o nedenle bu yıl büyük bir sevinçle baba ocağına geldiklerini belirtti. Sabah saatlerinde babası tarafından yolcu edilen Altınok “Bu tatiller bizleri dinlendiriyor. Bir yıllık yorgunluğumuzu burada atıyoruz. Geçen yıl pandemi nedeniyle gelemedik, bu yüzdende son bir yıl çok zor geçti. Bir ay önce büyük bir neşe içerisinde yola çıktık ve Sorgun’a geldik. Tatilimiz bitti şimdi dönüyoruz. Geliş ne kadar sevinçli oluyorsa, dönüş de o derece hüzünlü oluyor. Bunun üzerine bir de 3 bin 200 kilometrelik yolculuk eklenince hüzün daha da artıyor” dedi. Yaklaşık 2,5 gün sürecek olan yolculuğun ilk molasını Edirne’de vereceğini ifade eden Altınok “Eşim Pakize, çocuklarım Melisa ve Zülal ile çıktığımız bu yolda Perşembe günü Fransa’ya varmayı umut ediyoruz. Güzel ülkemize veda ederken burada kalan tüm akraba, dost ve arkadaşlarıma sağlıklı ve koronasız günler diliyorum” diye konuştu. (SEMA ÖZMEN)
Yıllık izinlerini geçirmek için sevinçle baba ocağına gelen gurbetçiler, izinlerinin bitmesi üzerine hüzünlü bir şekildi gurbete geri dönüyorlar.

YOZGAT - Yıllık izinlerini geçirmek için sevinçle baba ocağına gelen gurbetçiler, izinlerinin bitmesi üzerine hüzünlü bir şekildi gurbete geri dönüyorlar.

Fransa’nın Mest şehrinde yaşayan Mustafa Altınok, geçen yıl pandemi nedeniyle Türkiye’ye gelemediklerini, o nedenle bu yıl büyük bir sevinçle baba ocağına geldiklerini belirtti.

Sabah saatlerinde babası tarafından yolcu edilen Altınok “Bu tatiller bizleri dinlendiriyor. Bir yıllık yorgunluğumuzu burada atıyoruz. Geçen yıl pandemi nedeniyle gelemedik, bu yüzdende son bir yıl çok zor geçti. Bir ay önce büyük bir neşe içerisinde yola çıktık ve Sorgun’a geldik. Tatilimiz bitti şimdi dönüyoruz. Geliş ne kadar sevinçli oluyorsa, dönüş de o derece hüzünlü oluyor. Bunun üzerine bir de 3 bin 200 kilometrelik yolculuk eklenince hüzün daha da artıyor” dedi.

Yaklaşık 2,5 gün sürecek olan yolculuğun ilk molasını Edirne’de vereceğini ifade eden Altınok “Eşim Pakize, çocuklarım Melisa ve Zülal ile çıktığımız bu yolda Perşembe günü Fransa’ya varmayı umut ediyoruz. Güzel ülkemize veda ederken burada kalan tüm akraba, dost ve arkadaşlarıma sağlıklı ve koronasız günler diliyorum” diye konuştu. (SEMA ÖZMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.