Güven tazeledi

GÜNDEM 17.06.2021 - 09:16, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Güven tazeledi

Sorgun Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
                Sorgun Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.                 Sorgun’da kurulduğu günden beri şehit ailelerini yalnız bırakmayan dernek olan Sorgun Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Özdemir Kılınç, ikinci kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi.                  Kılınç, dernek olarak yaptıkları genel kurul hakkında şunları söyledi: “Hamdolsun derneğimizin 2. Olağan genel kurulunu yaptık. Güçlenerek çıktığımız bu süreçte daha fazla şevk ve azimle çalışacağız. Geçen 3 yıllık süreçte Sorgun ve komşu ilçelerde ikamet eden şehit ailelerinden  elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız şehit  ailesi kalmadı.                 Ulaşabildiğimiz şehit ailelerini, şehitlerimizin şahadet yıl dönümlerinde ziyaret ettik. Telefon ile arayarak taziye diledik. 2019 yılında şehit aileleri ile Konya'ya ve Çekerek Şebek tesislerine gezi düzenledik. Şehit aileleri ile yapmayı planladığımız Çanakkale ve Kayseri gezileri Covid-19 tedbirleri nedeni ile 2021 yılına erteledik. Çanakkale gezisi yapmakta çok kararlıyız. Covud-19 tedbirleri kalktıktan sonra muhtemelen Eylül ayının sonu Ekim ayının başlarında Çanakkale gezisini gerçekleştirmeyi planlıyoruz.          Önümüzdeki 3 yıl içinde şehit aileleri ile Kayseri ve Sivas illerine 2022 yılında , Tokat ve Amasya illerine 2023 yılında Kırşehir ve Nevşehir illerine 2024 yıllarında şehirlerin tarihi ve manevi değerleri yüksek mabetlerini ziyaret etmeyi hedefimize koyduk. Pandemi ve benzeri bir engel çıkmaz ise bu gezileri gerçekleştireceğiz” dedi.          Kılınç, ahirete göçen şehit ailelerini de unutmayarak, “1. Olağan genel gurulda bulunup, 2. Olağan genel kurulda bulunamayan, Gedikhasanlı şehidimiz Mustafa Önder'in babası Nuh Önder, Doğankentli şehidimiz Lokman Erkan'ın babası Bekir Erkan, Mükreminli şehidimiz Zekeriya Ünalan'ın babası İhsan Ünalan ile derneğimizin üyesi Fahri Ünal hakkın rahmetine kavuştular. Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet ruhları şad olsun.” dedi.          Derneğin yapılan genel kurulunda yönetim kurulu şöyle şekillendi:  Ömer Korkmaz ,  Musa Duman, Osman Büyük ve Zekeriya Nazlıgüloğlu, Başkan yardımcılığına Ömer Korkmaz  ve Musa Duman seçildi.” (Alparslan Gazi Doğan)
Sorgun Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

                Sorgun Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

                Sorgun’da kurulduğu günden beri şehit ailelerini yalnız bırakmayan dernek olan Sorgun Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Özdemir Kılınç, ikinci kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

                Kılınç, dernek olarak yaptıkları genel kurul hakkında şunları söyledi: “Hamdolsun derneğimizin 2. Olağan genel kurulunu yaptık. Güçlenerek çıktığımız bu süreçte daha fazla şevk ve azimle çalışacağız. Geçen 3 yıllık süreçte Sorgun ve komşu ilçelerde ikamet eden şehit ailelerinden  elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız şehit  ailesi kalmadı.

                Ulaşabildiğimiz şehit ailelerini, şehitlerimizin şahadet yıl dönümlerinde ziyaret ettik. Telefon ile arayarak taziye diledik. 2019 yılında şehit aileleri ile Konya'ya ve Çekerek Şebek tesislerine gezi düzenledik. Şehit aileleri ile yapmayı planladığımız Çanakkale ve Kayseri gezileri Covid-19 tedbirleri nedeni ile 2021 yılına erteledik. Çanakkale gezisi yapmakta çok kararlıyız. Covud-19 tedbirleri kalktıktan sonra muhtemelen Eylül ayının sonu Ekim ayının başlarında Çanakkale gezisini gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

         Önümüzdeki 3 yıl içinde şehit aileleri ile Kayseri ve Sivas illerine 2022 yılında , Tokat ve Amasya illerine 2023 yılında Kırşehir ve Nevşehir illerine 2024 yıllarında şehirlerin tarihi ve manevi değerleri yüksek mabetlerini ziyaret etmeyi hedefimize koyduk. Pandemi ve benzeri bir engel çıkmaz ise bu gezileri gerçekleştireceğiz” dedi.          Kılınç, ahirete göçen şehit ailelerini de unutmayarak, “1. Olağan genel gurulda bulunup, 2. Olağan genel kurulda bulunamayan, Gedikhasanlı şehidimiz Mustafa Önder'in babası Nuh Önder, Doğankentli şehidimiz Lokman Erkan'ın babası Bekir Erkan, Mükreminli şehidimiz Zekeriya Ünalan'ın babası İhsan Ünalan ile derneğimizin üyesi Fahri Ünal hakkın rahmetine kavuştular. Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet ruhları şad olsun.” dedi. 

        Derneğin yapılan genel kurulunda yönetim kurulu şöyle şekillendi:  Ömer Korkmaz ,  Musa Duman, Osman Büyük ve Zekeriya Nazlıgüloğlu, Başkan yardımcılığına Ömer Korkmaz  ve Musa Duman seçildi.”

(Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.