İlçe ziyaretlerini sürdürüyor

GÜNDEM 28.07.2021 - 17:59, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

İlçe ziyaretlerini sürdürüyor

Yozgat Valisi Ziya Polat, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Yozgat Valisi Ziya Polat, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Polat, Yozgat’ın Yerköy ilçesinden başladığı ziyaret turuna, Sorgun ve Saraykent ilçeleriyle devam etti. Vali Ziya Polat, Yerköy ilçesinde, Uluslararası E-88 Karayolu güzergahında bulunan Trafik Uygulama Noktasından sonra Yozgat Merkez Muslubelen Trafik Uygulama Noktasını ziyaret etti, güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyip, sürücülere dönüş yolculuğunda dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Vali Polat Yozgat’ın Sorgun ilçesinde vatandaşlarla çay içip, bir süre sohbet etti, talep ve sorunlarını dinledi. Sorgun’dan Yozgat’ın Saraykent ilçesine geçen Vali Polat burada da bazı ziyaretlerde bulunup, incelemeler yaptı. Saraykent ilçesinde giderken yol kenarında hasat yapan çiftçilerle sohbet eden Vali Polat, üreticilere bereketli kazançlar dileğinde bulundu. Yozgat Valisi Ziya Polat, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak, hizmete sunulan Saraykent Sultan Hanı Termal Otel'de incelemede bulundu. Polat, tesisin hizmete girmesi için yoğun gayret gösteren Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı'ya da teşekkür etti. (Haber Merkezi)
Yozgat Valisi Ziya Polat, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Yozgat Valisi Ziya Polat, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Vali Polat, Yozgat’ın Yerköy ilçesinden başladığı ziyaret turuna, Sorgun ve Saraykent ilçeleriyle devam etti. Vali Ziya Polat, Yerköy ilçesinde, Uluslararası E-88 Karayolu güzergahında bulunan Trafik Uygulama Noktasından sonra Yozgat Merkez Muslubelen Trafik Uygulama Noktasını ziyaret etti, güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyip, sürücülere dönüş yolculuğunda dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Vali Polat Yozgat’ın Sorgun ilçesinde vatandaşlarla çay içip, bir süre sohbet etti, talep ve sorunlarını dinledi. Sorgun’dan Yozgat’ın Saraykent ilçesine geçen Vali Polat burada da bazı ziyaretlerde bulunup, incelemeler yaptı. Saraykent ilçesinde giderken yol kenarında hasat yapan çiftçilerle sohbet eden Vali Polat, üreticilere bereketli kazançlar dileğinde bulundu. Yozgat Valisi Ziya Polat, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak, hizmete sunulan Saraykent Sultan Hanı Termal Otel'de incelemede bulundu. Polat, tesisin hizmete girmesi için yoğun gayret gösteren Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı'ya da teşekkür etti. (Haber Merkezi)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.